Freepictures
Image default
Dienstverlening

Tuinkantoor op maat laten plaatsen

Voor veel mensen begon het thuiswerken als een tijdelijke oplossing, maar nu zien we steeds meer de voordelen van deze manier van werken. Productiever werken in je eigen omgeving, meer focus en natuurlijk heel veel minder reistijd maken dat we inmiddels eigenlijk niet meer zonder kunnen. Natuurlijk is een home office niet voor alle beroepen en functies mogelijk en uiteraard zal je zelfs als kantoortijger regelmatig je collega’s willen zien. Toch gaan we nu een groot deel van de tijd thuis doorbrengen. Kun je binnenshuis je draai of je rust niet vinden en is er eigenlijk ook geen plek om zelfs maar je laptop uit te klappen? Kies dan voor een modern tuinkantoor op maat plaatsen!

 

Standaard design of eigen ontwerp

Je kunt je nieuwe tuinkantoor op maat laten creëren, waardoor in feite alles mogelijk is. Van een strakke, eenvoudige ruimte met plek voor één of twee computers tot een luxe unit met eigen toilet, douche en overnachtingsmogelijkheid. Zo kun je nieuwe home office ook als logeerplek inzetten, voor jezelf of voor vrienden of familie. De basis van iedere kantoorunit is een kleine, maar heel fijne ruimte met strakke lijnen en meer dan voldoende lichtinval. Zo krijgt je kantoor een heel ruimtelijk gevoel en kun je laten inspireren door wat er buiten gebeurt. Toe aan een break? Zet dan een lekkere bank of zitzak neer en kom even helemaal tot jezelf. Daarna kan je je weer voor de volle 100% inzetten in je privékantoor aan huis.

 

Prijzen en meer informatie

Het mooie van een tuinkantoor op maat laten bouwen is dat je hem zo uitbundig of ingetogen kunt maken als je zelf wilt. Dit heeft ook weer zijn weerslag in de prijs. Informeer daarom eerst wat een My Home Office moet kosten, met alle wensen die jij hebt. Je kunt dan eventueel nog wat weglaten of toevoegen. Zodra je je ideale ontwerp hebt gekozen, kun je opteren voor assemblage op locatie (bij jou in de tuin dus) of het kant-en-klare thuiskantoor op de juiste plek laten bezorgen. Nu hoef je alleen nog maar de stekker van de kantoorunit in te pluggen en je bent klaar om aan het werk te gaan!