Freepictures
Image default
Aanbiedingen

Waarom gebruik maken van rubberen stoeldoppen?

Ben je net verhuisd? Heb je een nieuwe vloer gelegd of heb je net prachtige nieuwe eetkamerstoelen aangeschaft? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van rubberen stoeldoppen. Misschien heb je er wel al vaker mensen over horen praten of heb je er over gelezen. Maar waarom zou je eigen rubberen stoeldoppen gebruiken? Heb je het echt nodig? Ja! Het is zeker aan te raden, met name als je net een nieuwe vloer hebt, om gebruik te maken van stoeldoppen. Deze beschermen je vloer namelijk voor krassen.

Bescherm je (nieuwe) vloer met rubberen stoeldoppen

Een eetkamerstoel verschuif je continu. Let er maar eens op hoe vaak je met een stoel schuift. Het ligt natuurlijk aan je ondergrond, maar dit verschuiven van de stoelen kan flinke schade aan je vloer opleveren. En het is natuurlijk zonde als er lelijke krassen ontstaan in je prachtige (houten) vloer. Die krassen krijg je niet gemakkelijk verwijderd. En een nieuwe vloer leggen doe je natuurlijk ook niet zo maar. Rubberen stoeldoppen zijn hier de oplossing voor. Je beschermt je vloer tegen krassen en houdt hem op deze manier langer mooi.

 

Eenvoudig in gebruik

Je hebt stoeldoppen in allerlei soorten en maten. Er is er dus altijd een die geschikt is voor jouw stoelen. Rubberen stoeldoppen zijn dik en stevig en hebben een tijdloos design. Ook zijn ze van hoge kwaliteit, wat betekent dat je er lang mee kan doen. De stoeldoppen zorgen er ook voor dat je niet langer last hebt van het vervelende piepende en krassende geluid dat je stoelen maken tijdens het schuiven. Alleen maar voordelen dus!  

https://stoeldopshop.nl/rubberen-stoeldoppen/