Freepictures
Image default
Woning en Tuin

Ervaar het gemak van VvEGemak!

VVEGemak en calamiteitenservice vve is heel belangrijk. VVEGemak in het kort staat voor één contactpersoon waarmee altijd contact op te nemen is op het vlak van je VvE. 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaarheid is altijd fijn. 7 dagen per week zekerheid is de beste ondersteuning die er is wanneer het aankomt op calamiteitenservice vve. Het hebben van toegang tot een beheerpakket via een overzichtelijke dienst is ten alle tijden optimaal, inzicht in alles is de sleutel tot meer gemak. Inzicht in gegevens is heel belangrijk, ook om een beter plaatje te krijgen van de VVE.

Wie zijn wij?

VVEGemak is een bedrijf dat stamt uit 2008. Wij beschikken over specialisten met een hoog opleidingsniveau, en wij breidden dit jaar in jaar uit, weer uit tot een groot netwerk van allerlei soorten partners, om jouw eigen VvE op de beste manier te kunnen bedienen. Er is keuze uit 2 soorten pakketten, basic, en premium. Wanneer jouw VvE in beheer is bij VVEGemak, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de verschillende bouwkundige diensten middels VVEGemak bouwkunde.

Onze missie

Wij zijn een onderneming met duidelijk doelen. Wij willen dat jouw VvE in optimale staat verkeert, en wanneer het mogelijk is, dan het is ook zeker ons doel om de woonomgeving van onze klanten. Wat wij hiermee bedoelen is dat er op de best mogelijke manier gebruik wordt gemaakt van alle middelen die er zijn om de ruimtes van gemeenschappelijk aard zo lang mogelijk in goede staat te laten verkeren. Wij staan ook voor verduurzaming, met onze kennis en ervaring, die wij constant uitbreiden, streven wij telkens weer naar hogere, en beter doelen. Wij hechten ook waarde aan het individu, en daarom stellen wij voor, en samen met, iedere medewerker een persoonlijk plan op om de kennis op peil te kunnen houden en te verbeteren.

Waarom ons?

Wat onderscheid VVEGemak nu van de andere services op de markt? Allereerst, VVEGemak is uitgerust met een SKW productcertificaat, dit is een certificaat dat uitstraalt dat wij beschikken over de kracht om goede kwaliteit te leveren. Dit VvE certificaat laat zien dat wij alle processen van VvE-beheer en Onderhoud VvE onder controle hebben. Het ontvangen van dit certificaat is alleen te verkrijgen door een keuring van een onafhankelijk instituut, de SKW. Met deze controle kan je als klant vanuit gaan dat wij aan alle aspecten op het gebied van VvE beheer en Onderhoud VvE aan de beoordelingsrichtlijnen voldoen. De controle vindt ook nog eens jaarlijks plaats, en dus weet je ook dat wij met regelmaat, ieder jaar weer, opnieuw worden gecheckt.

AFM geregistreerd

Wij zijn tevens aangesloten bij de BON adviesgroep, en wij hebben een Schade Adviseur in dienst om aan AFM voorwaarden te kunnen voldoen. Wij zijn AFM geregistreerd , op deze manier kunnen wij zorgen voor de beste aanbiedingen wat verzekering betreft, en zo kunnen wij eventuele schades op een professionele en verantwoorde wijze afhandelen.

Geschillencommissie

Tot slot, wij zijn aangesloten bij de geschillencommissie voor VvE beheer. Deze commissie is in staat om bij een conflict tussen een beheerder en de VvE fungeren als bemiddelaar om het conflict te verminderen en zo de kans te vergroten dat men uiteindelijk tot een oplossing komt. Zo voorkomen we dat er tijd verloren gaat aan een kostbare en dure rechtszaak.

https://www.vvegemak.nl/