Freepictures
Image default
Woning en Tuin

3 voordelen van een Berg Buddy voor een kind

Ken jij de Berg Buddy voor kinderen al? BERGtoys is producent van de fraaiste skelters voor kinderen. Deze skelters zijn van ongekend hoge kwaliteit en bieden zowel het beste rij- en zitcomfort. BERGtoys heeft de leukste skelters en meer buitenspeelgoed voor uiteenlopende leeftijden kinderen. De Berg Buddy is ontworpen voor kinderen ongeveer tussen 3 en 8 jaar. Je moet 100-130 centimeter groot zijn om in de comfortabele zitstoel van de Berg Buddy plaats te kunnen nemen. Deze speelgoedskelter komt zowel op het trottoir als op een onverhard paadje tot zijn recht. Wist je dat je er ook prima mee in het bos of door het park mee kunt rijden? Dankzij de speciale schommel-as zijn alle oneffenheden makkelijk te nemen. Ben je op zoek naar de Berg Buddy voor de scherpste prijs? Je koopt hem bij Binnenenbuitenspeelgoed.nl. Naast skelters van het merk BERGtoys vind je hier nog veel meer speelgoed.

Daarom kies je voor de Berg Buddy
De Berg Buddy valt bij alle kinderen in de smaak, zelfs al zijn het echte huismussen. Wil je ze definitief achter hun beeldscherm vandaan krijgen? Dan is de Berg Buddy de oplossing voor jou. Elk model Buddy wordt voorzien van een comfortabele kuipstoel. Kinderen kunnen er heerlijk ontspannen in zitten, gerust uren achtereenvolgens. Verder beschikt de Berg Buddy over comfortabel stuur, wat sturen een pretje maakt. Het geavanceerde BFR-systeem biedt uitkomst wanneer ze snel willen wenden in kleine ruimtes. Niet langer hoeven ze een grote boog te beschrijven of de skelter op te tillen en handmatig om te keren. BFR staat voor ‘Brake, Freewheel & Reverse’. Rem en trap gemakkelijk achteruit om uit een benarde situatie te komen. De stuurbediening van een skelter was nog nooit zo prettig: net zo goed als een auto.

Berg Buddy: alleen maar voordelen
Rijden in de Berg Buddy brengt alleen maar voordelen met zich mee. Het eerste waar je van profiteert, is de geweldige prijs-kwaliteitverhouding, zeker als je je Buddy bij bovenstaande partij besluit te kopen. Het eerste onderscheidende voordeel van de Buddy is dat je deze eenvoudig op lichaamslengte kunt aanpassen. Kies uit liefst drie verschillende zitstanden. Je kunt de comfortabele kuipstoel gemakkelijk naar voren of achteren bewegen. Het genoemde BFR-systeem zorgt voor optimale wendbaarheid, ook in steegjes en dergelijke. Tot slot heeft de Berg Buddy een handige schommel-as bij de voorwielen. Dit houdt in dat de voorwielen gemakkelijk hobbels en oneffenheden kunnen nemen zonder dat de rest van de skelter scheef komt te staan. Ook op ongelijke, onverharde paden blijft je kind comfortabel recht zitten.

https://binnenenbuitenspeelgoed.nl/berg-skelters/