Freepictures
Image default
Meubels

De meest populaire banken van Leolux

Uw sofa is zonder twijfel het meest cruciale meubelstuk in uw woonkamer. Het is de plek waar u ’s morgens de krant leest met uw kopje thee, waar familie en vrienden zitten te praten, waar oma breit terwijl uw kat een dutje doet, en misschien waar u ’s avonds het nieuws op tv kijkt. Neem dus de tijd bij het kiezen van een bank bij Leolux en bekijk alle beschikbare opties. Wij hebben een artikel samengesteld dat het u gemakkelijker maakt.

Moderne sprekende bank

Eenvoudig, strak en geraffineerd. Deze comfortabele houten bank heeft grote comfortabele kussens waar u diep in weg kunt zakken. Voeg kussens in een contrasterende kleur toe voor extra steun in de rug. De kleine salontafel wordt geleverd met bijpassende poten. Dit bankontwerp geeft uw interieur een moderne uitstraling.

Loveseat: als twee genoeg is

Deze loveseat zegt het met hartjes. De rugleuning van dit stuk hout is gemaakt van ruw gehouwen boomstammen en laat zien dat je van elkaar houdt. Plaats hem overal in je huis, en hij kan een geweldige conversatie starter zijn. Gezellig en warm, deze bank is het perfecte cadeau voor je liefje op jullie trouwdag.

Strak en stijlvol sofa ontwerp

Ergonomisch gevormd en met een sierlijke, elegante belijning kan deze grijze tweezitter in elke moderne woning een plaats vinden. Kussens en plaids kunnen de lijnen verzachten en warmte geven aan het verder sobere ontwerp.

Zeg het met krijtstrepen

Streepjes passen bij elke stijl van inrichten, of die nu klassiek of modern is. Deze gestileerde sofa heeft een ingetogen stoffering met krijtstrepen. Voeg lagen en textuur toe met kussens in contrasterende patronen.

Comfortabele chesterfield bank

Deze moderne variant van een Chesterfield bank heeft een luxueuze crème-kleurige bekleding en eenvoudige quilting om een comfortabele look te bereiken. Voeg een superzachte sprei toe om de harde klassieke lijnen van deze bank stijl te verzachten.

Grijstinten

Grijs is een kleur die zowat elk kleurenpalet aanvult. Hier worden in een open woning grijstinten en patronen in grijs gebruikt om textuur en een rustieke uitstraling te creëren. De slaapbank is in een praktische stijl die populair is bij IKEA; gemakkelijk te monteren, te onderhouden en op te knappen.

Futons: extra comfort voor overnachtende gasten

Het is altijd goed om voorbereid te zijn op onverwachte gasten, en met deze stijlvolle futon kunt u dat doen. Deze futon, bekleed met weelderig groen fluweel, wordt geleverd met een metalen frame dat u met minimale inspanning kunt uittrekken om een slaapruimte voor twee personen te creëren.

Scandinavische sofa

Strakke, eenvoudige lijnen en een natuurlijke houtafwerking zijn de kenmerken van deze Scandinavische bank die zo in een vergeten hoekje van uw huis past. Creëer een knus leeshoekje door er comfortabele kussens en een warme sprei in te leggen. Bekijk hier iedere Leolux bank.

https://www.plaisierinterieur.nl/