Freepictures
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van het Performance Insights platform van Tuuring

Door performance-data uit een combinatie van bronnen te verzamelen en een gemakkelijk overzicht hiervan te geven kan je bepaalde processen binnen je bedrijf optimaliseren. Dit handmatig doen kost te veel tijd. Met het Performance Insights platform van Tuuring wordt er door middel van machine learning en Artificial Intelligence (AI) een duidelijk overzicht gegeven van de input van verschillende connectoren. Hierdoor kunnen problemen sneller worden opgelost, teams beter samenwerken en kunnen beslissingen worden gemaakt op basis van de data weergegeven op het performance insights platform. Dat is een groot voordeel van dit platform.

Wat het performance Insights platform voor je kan betekenen

Het doel van het performance insights platform van Tuuring.com/nl/ is om je als bedrijf een duidelijk overzicht te geven van bepaalde data die normaal handmatig nagekeken moet worden. De gegevens worden duidelijk weergegeven op een dashboard zodat je een overzicht krijgt van de processen binnen je bedrijf en de financiële en operationele impact van deze bedrijfsprocessen. Daarnaast kan de data verzameld door het platform voor nog veel meer dingen gebruikt worden. 

Zo kan het programma bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het detecteren van problemen. Wanneer de AI gewend is aan een constante stroom van data en hier een anomalie in detecteert kan dit worden weergegeven op het dashboard. Dit zorgt ervoor dat je sneller problemen op kan lossen en van tevoren kan ingrijpen. Dit heeft natuurlijk een positief effect op efficiëntie en de performance binnen je bedrijf. 

Daarnaast kan je zelf de performance en impact van digitale omgevingen en apparaten bepalen die door eindgebruikers wordt gebruikt. Een ander voordeel van het Performance Insights platform is dat de connectoren zo zijn gemaakt om een consistente stroom van data te verzamelen van verschillende bronnen te ontvangen. Je kan zelf bepalen hoeveel connectoren je nodig hebt.

Samenwerken met Tuuring

Door samen te werken met een van de partners van Tuuring kan je overleggen hoeveel connectoren het platform nodig heeft om alle gewenste data te analyseren en kan je een abonnement afsluiten voor de Performance Insights van Tuuring. Vervolgens kan het systeem geïmplementeerd worden in de processen van je bedrijf om deze zo goed mogelijk te analyseren. 

Het analyseren van data in een online omgeving is mogelijk met Performance Insights van Tuuring. De data wordt verzameld door connectoren en verzameld in een datameer om vervolgens geanalyseerd te worden. Lees meer over het Performance Insights platform van Tuuring.

https://tuuring.com/