Freepictures
Image default
Bedrijven

Geld verdienen met het flippen van huizen

Als u een beetje een interieurliefhebber bent heeft u het Instagramaccount Funda Makeovers vast wel eens voorbij zien komen. Het flippen van huizen is steeds populairder. Maar wat is het precies?

Huizen flippen

De term huizen flippen komt van de Engelse term house flipping. Het gaat als volgt. U koopt een gedateerd huis of een echte bouwval, knapt deze op en zet deze vervolgens voor een hoger bedrag weer te koop. U probeert hierbij uw vastgoed relatief snel weer te verkopen en natuurlijk met winst. Vaak wordt het flippen van huizen als alternatief gezien van verhuren van onroerend goed.

Voordelen

Een van de grootste voordelen van het flippen van huizen is dat u uw geïnvesteerde geld vrijwel direct terugverdient met een relatief groot bedrag aan winst. Het flippen van huizen is dan ook gericht op het creëren van winst op een relatief korte periode. Het stijgen of dalen van de vastgoedmarkt heeft niet veel invloed. U koopt en verkoopt uw onroerend goed namelijk in ongeveer dezelfde periode. Investeerders in de vastgoedmarkt beginnen vaak met huizen flippen. Na een aanzienlijk bedrag hiermee te hebben verdiend gaan ze over op het investeren in vastgoed voor de langere termijn.

Nadelen

Het flippen van huizen kost veel energie. Het vraagt om constante aandacht en is daarom ook zeker géén negen tot vijf baan. Zodra u ermee stop, stopt u ook met het verdienen van geld. Het is géén vorm van passief inkomen. Een verkeerde timing kan problemen opleveren. Bij het flippen van huizen is het de bedoeling dat u nooit uw vastgoed voor een lange periode in bezit heeft. De kans op misrekeningen van de verbouwing is groot. Huizen flippen kan daarom ook financiële problemen opleveren.

Container huren Hilversum

Wanneer u van plan bent om huizen te gaan flippen kunt u een container huren in Hilversum. Container huren Hilversum verhuurt verschillende soorten afvalcontainers. U kunt bij container huren Hilversum kiezen uit verschillende typen en afmetingen containers. In een afvalcontainer kunt u in één keer heel veel afval kwijt. Een container huren in Hilversum is daarom ideaal voor een verbouwing en dus ook bij het flippen van huizen. Naast Hilversum kunt u ook containers huren in onder andere Beverwijk en andere streken in Noord-Holland. 

https://afvalcontainersnoordholland.nl/container-huren-hilversum/