Freepictures
Image default
Hobby en vrije tijd

Squid raamfolie

Raamfolie nieuwe stijl. Zo zouden we dit nieuw uitgevonden raamfolie van Squid kunnen noemen. Het is anders dan dat we gewend zijn van glasfolie. Die zijn namelijk altijd gemaakt van pvc. Squid is echter niet gemaakt van pvc, dit anti inkijkfolie is gemaakt van textiel. Het wordt daarom ook wel raamtextiel genoemd.

De prijs van één meter Squid raamfolie ligt een stuk hoger dan dat je normaal van raamdecoratiefolie gewend was. Echter heeft deze folie niet alleen de looks, maar houdt het ook nog warmte van zonlicht tegen en inkijk door mensen die graag bij iedereen naar binnen loeren. De zojuist genoemde punten zijn voor veel mensen een overweging waard om plakfolie op ramen te plakken. Ze zijn het beu dat mensen van buitenaf telkens maar naar binnen kijken en willen wat meer privacy in huis. En nu de zomers steeds warmer worden is een folie om warmte van de zon tegen te houden, ook geen overbodige luxe. Squid heeft het allemaal! Bovendien ziet het textiel er sfeervol uit. Het lijkt net gordijnenstof, maar dan netjes en strak tegen de ramen aan.

Op dit moment is Squid verkrijgbaar in 5 kleuren. Oak, Ash, bone, chalk en rock. Dit zijn allemaal wat warmere kleuren en zeer geschikt voor ramen van een woonkamer, een slaapkamer of van een bedrijf. Bij Plakfoliewebshop.nl kun je deze 5 varianten ook kopen. Ze worden dan netjes op een koker afgeleverd zodat je er geen vouwen of oneffenheidjes in het zitten. Twijfel je over de kleuren die worden aangeboden? Dan kun je op die site ook een proefstaaltje bestellen. Het kleine staaltje kun je thuis op je raam plakken. Zo kun je zien hoe het staat, wat de daadwerkelijke kleur is én of het gemakkelijk en goed plakt. Ben je tevreden over je staaltje? Bestel dan het aantal meters dat je denkt nodig te hebben. Bij Plakfoliewebshop wordt netjes per halve meter geleverd. Zo hoef je dus niet hele rollen aquid folie van 30 meter af te nemen. Neem gerust een kijkje op de site en wie weet, is dit ook wel iets voor jou!

https://www.plakfoliewebshop.nl/