Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

Laat jouw dak gratis inspecteren en voorkom gevolgschade

Hagel, zon, sneeuw en regen: de afgelopen maanden hebben wij het allemaal voorbij zien komen in Nederland. Hoewel het zorgde voor mooie plaatjes, reden bood om met én zonder jas naar buiten te gaan en erop uit gaan gestimuleerd werd, hebben daken het maar zwaar te voorduren gehad. Voornamelijk oude huizen beschikken namelijk over een cementenondergrond met de gedacht dat de dakpannen dan stevig bevestigd waren aan het dak. Inmiddels is echter duidelijk geworden dat het cement weinig ruimte biedt voor flexibiliteit, waardoor dakpannen scheuren gaan vertonen wanneer zij niet mee kunnen bewegen met zware windstoten en veranderende temperaturen.  Hoewel het lang niet altijd voor problemen hoeft te zorgen, kan een gratis dakinspectie van Dakbeheer Hermans geen kwaad. Door middel van deze inspectie ben jij namelijk verzekerd van een goede staat van het dak en hoef jij je geen zorgen te maken over daklekkage in de nabije toekomst.

Wat houdt een dakinspectie in?

Op het eerste gezicht lijkt een dak slechts te bestaan uit dakpannen, nokvorsten en een dakgoot. In werkelijkheid kan de staat van het dak aanzienlijk verslechteren door de dingen die niet in één oogopslag te merken zijn. De dakdekkers van Dakbeheer Hermans zullen daarom verder aandacht besteden aan de afvoer van het regenwater, de dakgoten met eventuele verstoppingen en de dakbedekking. Ook kan het dak aanzienlijk vervuild geraakt zijn door mossen- en/of algengroei, waardoor een reinigingsbeurt van het dak mogelijk noodzakelijk is. Hoewel de inspectie vrijblijvend is, raden de dakdekkers aan om het advies voor verbeteringen van de staat van het dak op te volgen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van het dak en de ergste schade te voorkomen.

Waar regel ik de gratis dakinspectie?

Wil jij graag het dak laten inspecteren door de dakdekkers van Dakbeheer Hermans? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het dakdekkersbedrijf via de website en verkrijg meer informatie over de diensten van Dakbeheer Hermans.

https://www.economy.nl/