Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

Landen met een positief reisadvies

Landen met een positief reisadvies

Na meer dan een jaar beperkt te zijn door de strenge Corona maatregelen lijkt het erop dat de pandemie langzamerhand aan een eind komt. Sinds de komst van de verschillende vaccins zijn een hoop mensen immuun voor het virus. Mede daardoor is er steeds meer ruimte voor versoepelingen. Zo kunnen we vanaf nu weer op reis naar het buitenland. Een aantal maanden geleden werd dat sterk afgeraden. Toen was het reisadvies voor alle landen op de wereld oranje. Dat betekent dat je alleen op reis mag als het noodzakelijk is. Nu zijn veel Europese landen op geel gekleurd. Waar ga jij deze zomer heen?

Malta

Aan de middellandse zee ligt één van de kleinste landen ter wereld. Malta is het op vier na kleinste land van Europa. Wat het reisadvies betreft, is dit het eerste land dat zelfs de kleurcode groen heeft.  Dat betekent dat er geen veiligheidsrisico’s zijn op de bestemming zelf. Malta heeft veel kleine prachtige baaien en een goed klimaat die het mogelijk maakt om in de zomer te genieten van het zomerse weer.

 

Spanje

Een ander mediterraans land dat gedeeltelijk een positief  reisadvies heeft is Spanje. De kleurcode geel geldt voor de Canarische Eilanden en een aantal vakantieoorden aan de Spaanse Costa’s. Hier kun je bijvoorbeeld genieten van een prachtige huurvilla met een opblaas bubbelbad in de tuin om optimaal te genieten van de zon.

 

Kroatie

Een ander prachtig land dat sinds kort het reisadvies geel heeft is Kroatië. Een geel reisadvies betekent dat er veiligheidsrisico’s zijn, maar dat je er toch heen mag reizen zonder in quarantaine te hoeven gaan na terugkomst in Nederland. Ook in Kroatië is het mogelijk op prachtige villa’s te huren en daar te genieten van een bubbelbad opblaasbaar. Daarnaast heeft Kroatië ook prachtige steden waar je naartoe kunt gaan voor een beetje afwisseling tussen strand en stad.

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/