Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

Een passend hoesje voor je nieuwe mobiel

Een nieuwe mobiele telefoon is een grote uitgave voor de gemiddelde Nederlander en hier moet dan ook vaak een lange tijd voor gespaard worden. Je kan het natuurlijk zo gek maken als je wil, maar voor een redelijk nieuwe mobiele telefoon betaal je al gauw zo’n €800,- als het niet al meer is. De hoge prijzen is een goede reden om erg zorgvuldig met je mobiel om te gaan en er dus ook een goede beschermlaag omheen te doen. Dit kan schade voorkomen wanneer je je mobiele telefoon bijvoorbeeld laat vallen. Er zijn enorm veel verschillende soorten beschermhoesjes te vinden op de markt. Zo kun je ook een screen protector kopen, dit is een doorzichtig laagje dat over het scherm geplakt kan worden en beschermd tegen barsten of krassen in het scherm. Als je de screen protector zorgvuldig over je scherm heen plakt zie je er vrijwel niks meer van en zal het je dus ook niet irriteren. Een screen protector beschermt wel alleen het scherm van je mobiel en dus niet de achterkant of zijkanten. Hiervoor kan je een telefoonhoesje kopen. Deze telefoonhoesjes zijn er ook nog eens in allerlei verschillende varianten en verschillende maten, zodat er genoeg keuze is voor de consument. Een telefoonhoesje beschermt, integendeel tot een screenprotector, de achterkant en zijkanten van je mobiel.

Verschillende soorten en maten

Omdat er zo ontzettend veel verschillende soorten telefoonhoesjes verkrijgbaar zijn is het wel belangrijk dat er goed opgelet wordt dat je wel een hoesje koopt die ook op je mobiel past. Mobiele telefoons hebben allemaal verschillende maten en een hoesje mag dus niet te klein of te groot zijn voor je mobiel, dan heb je er namelijk niet veel aan. Wanneer je in het bezit bent van een iPhone is het dus belangrijk dat je opzoek gaat naar iphone hoesjes, omdat deze precies op een iPhone passen. Let uiteraard wel goed op het model, want hier zit ook nog eens verschil in.

Wees alert

Om niet van een koude kermis thuis te komen moet je dus goed opletten dat je een hoesje koopt dat past bij het merk van jouw mobiel en het model. Anders is het namelijk weggegooid geld en dat is enorm zonde! Zoek dus naar hoesjes iphone, wanneer je in het bezit bent van een iphone en houd goed in de gaten welk model je in bezit hebt.