Freepictures
Image default
Bedrijven

Wat is e-liquid en waar gebruik je het voor?

Het klassieke roken is de afgelopen jaren enorm afgenomen. Steeds meer mensen zijn overgestapt naar de e-sigarte. Redenen hiervoor zijn vooral dat deze soort sigaret minder schadelijk zijn en bovendien meer variatie bieden dan de standaard sigaret. Binnen de e-sigaret heb je namelijk ontelbare smaken e-liquid die je kunt proberen tijdens het roken en daarmee een lekker smaakje aan je e-sigaret geven. In deze blog gaan we je meer vertellen over e-liquids en waar je dit kan aanschaffen.

Wat is e-liquid?

Dit is een stof die wordt gebruikt voor het elektronisch roken middels een e-sigaret. De e-liquid vloeistof verdampt in de tank van een elektronische sigaret en dit wordt gedaan met behulp van het verdampsysteem dat zich binnen in de tank bevindt. Er zijn veel verschillende e-liquids en liquid merken die van elkaar verschillen op het gebied van smaak, kracht en kwaliteit. Deze e-liquid is te koop in voorgevulde cartridges of flesjes die je kunt gebruiken om je e-smoker te vullen.

Waar kun je e-liquid kopen?

Over het algemeen zijn deze soorten liquid te koop in speciaalzaken voor je e-smoker. Deze kunnen bijvoorbeeld bij een nline speciaalzaak worden gehaald, maar ook bij een lokale offline speciaalzaak is dit mogelijk. In veel gevallen hebben deze speciaalzaken hun eigen unieke smaken en soorten e-qluid waardoor er geruime keuze is uit een uitgebreid assortiment. Dus is het niet moeilijk om aan de benodigde e-liquid te komen en heb je voor je het weet een nieuwe smaak die bij je past. Ook hier heb je geruime keuze uit smaak, kracht en kwaliteit van de liquid zelf.

https://wizzits.com/e-liquid/