Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

Aanmelden, maar zonder contact

Er hebben de afgelopen jaren veel technologische veranderingen plaatsgevonden. Er zijn steeds meer machines, maar minder medewerkers. Een voorbeeld hiervan is het contactloos aanmelden bij het gemeentehuis. Contactloos registreren brengt vele voordelen met zich mee.

 

De gezondheid

Corona is in het dagelijks leven niet meer weg te denken. Het contact is niet meer hetzelfde als voorheen. Digitale bezoekersregistratie kan de corona, hygiëne en bezoekersstatus van elk bezoekerstype weergeven zonder direct persoonlijk contact. Als bedrijf kunt u ook een verplichte inspectiebijeenkomst aanvragen. Denk aan zaken als een verkoudheid of een kamergenoot met een coronavirus. Dit gebeurt volledig digitaal en veilig. Zowel medewerkers als bezoekers kunnen zo gemakkelijk voldoen aan de afstandsnorm van 1,5 meter.

 

Een bezoekersregistratie

Het blijkt dat digitale bezoekersregistratie erg handig is. Diverse bedrijven bieden dit soort software en hardware aan. Als u geïnteresseerd bent in het bedrijf, hoeft u alleen het doel op te geven en het type hardware dat moet worden geleverd. Digitale ontvangstsoftware maakt het werk gemakkelijker.

 

Voordelen voor een bedrijf

Ten eerste geeft een digitale receptie bezoekers een professionele indruk door een nette mail in uw huisstijl te versturen. Het is niet langer de tijd voor standaarduitnodigingen. De e-mail kan het volgende bevatten: afspraakinformatie, routebeschrijving, parkeerinstructies en QR-codes voor snelle en gemakkelijke contactloze registratie bij aankomst. Er zijn echter meer opties, zoals pdf’s met Covid-gezondheidsstatus en bezoekerscondities en wifi-codes. Een receptie software kan dit allemaal mogelijk maken.

 

Administratie

Administratie wordt ook eenvoudiger gemaakt door bezoekersregistratie software.

Het is een feit dat papierafval niet meer in deze tijd hoort. Bovendien ziet een papieren administratie er erg gedateerd uit. Een digitale receptie vervangt papieren registratie. Door bijvoorbeeld fax te vervangen door e-mail, is papieren bezoekersregistratie nu een modieuze tablet. Daarnaast zorgt een digitale receptie ervoor dat er gemakkelijk gecommuniceerd kan worden met bedrijfssoftware. Medewerkers en afspraken kunnen automatisch worden gesynchroniseerd. Er zijn zoals gezegd meerdere voordelen aan een dit bezoekersregistratie systeem. Waarom zou je er geen voordeel uit halen?

http://economy.nl