Freepictures
Image default
Vervoer en transport

Complete ontzorging van het onderhoud aan uw vrachtwagen in Deurne

Het liefst wilt u natuurlijk dat uw zich helemaal geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud aan uw vrachtwagen, daarom kiest u voor de truckservice van HTD Deurne B.V.. Zij bieden u ook vrachtwagens uit hun eigen wagenpark die u inzet voor uw transportbedrijf. Natuurlijk geldt ook voor deze Scania-trucks dat u altijd welkom bent in de mooie loods Deurne voor regelmatig onderhoud.

Veilig de weg op na een bezoek aan dit bedrijf

Het is erg belangrijk dat uw personeel veilig rijdt wanneer ze met bedrijfswagens op pad gaan. Daar werken regelmatige keuringen, het nodige onderhoud en kleine reparaties aan uw vrachtwagen bij dit bedrijf in Deurne aan mee. U zorgt op deze manier voor uw personeel voor een fijn ‘kantoor’ waarin alles helemaal in orde is en goed werkt. Dit draagt natuurlijk bij aan het werkplezier van uw werknemers.

Gebruikmaken van de snelle truckservice

Het is niet voordelig om een vrachtwagen lang stil te laten staan voor onderhoud, daarom wordt er bij dit bedrijf in Deurne snelle truckservice geleverd. Wat voor truck u ook heeft, de medewerkers van HTD Deurne B.V. weten er raad mee. Grote of kleine handelingen worden direct voor u uitgevoerd. Zo kunt u onder andere bij het bedrijf terecht voor de volgende handelingen:

  • Het verversen van de olie
  • Het vervangen van versleten onderdelen
  • Het controleren en indien nodig vervangen of repareren van uw banden
  • Het keuren van de koelinstallatie en de airconditioning

Neem contact op en maak een afspraak

Neem contact op met HTD Deurne B.V. door ze te bellen of mailen over uw interesse in hun diensten. Ook zijn ze bereikbaar door hun vrijblijvende contactformulier in te vullen. Weet u al zeker dat u van hun snelle truckservice voor het onderhoud van uw vrachtwagen van het bedrijf uit Deurne gebruik wilt maken? Neem dan nu vrijblijvend een offerte aan om zo snel mogelijk van de diensten te profiteren.

https://htddeurne.nl/truck-trailer-service/