Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

Zijn computers eigenlijk goed voor de mens?

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van computer, in verschillende vormen maar we kunnen eigenlijk niet meer zonder. We kunnen eigenlijk wel stellen dat we gehecht zijn aan onze computer en dat is niet meer dan gek. Tegenwoordig gaat alles digitaal en willen we het alleen maar makkelijker.

Wat doe jij met je computer?

Zonder dat je het vaak beseft maak je meer gebruik van computers dan dat je denkt. Naast dat jij gebruik maakt van computer, doet eigenlijk iedereen dat. Op het gebied van technologie is er de afgelopen jaren veel veranderd en het is dan ook niet gek dat de waarde flink is toegenomen. We kunnen er meer mee en het blijft ontwikkelen. Tegenwoordig hoef je, je huis niet meer uit om je boodschappen in huis te krijgen. Naast dat het voor de particulier erg gemakkelijk is, is het voor veel bedrijven ook een fundering. Wanneer ze niet beschikken over een computer is er ook geen business. Hierbij moet je voornamelijk denken aan de online marketingbureaus, vergelijkingen sites en ga zo maar door. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe Office 2016 licentie wilt aanschaffen dan vergelijk je eerst de laagste prijs online en vervolgens schaf je deze gemakkelijk digitaal aan. De generatie van tegenwoordig groeit er mee op, terwijl dit voor veel mensen de laatste jaren pas echt een rol speelt. De technologie beweegt mee en de ontwikkelingen blijven dan ook groeien.

Is dit goed voor de mens?

Je kunt jezelf afvragen of de ontwikkelingen van de technologie goed zijn voor de mensen. Veel mensen zeggen van wel, maar wanneer je een nagaat zie je dat dit er ook voor zorgt dat je eigenlijk het huis niet uit hoeft. Het heeft natuurlijk positieve en negatieve aspecten, het kan er namelijk erg voor zorgen dat je het contact met de mensen verleerd. Wanneer je bijvoorbeeld nooit meer naar de supermarkt gaat, de kledingwinkel of de elektronica specialist omdat je alles thuislaat bezorgen dan kan je hierdoor het contact met mensen verliezen. Als je hierin blijft hangen dan is de kans aanwezig dat dit doorslaat en dat je uiteindelijk niet meer onder de mensen durft te komen.

https://softwarelicense4u.com/nl/