Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

’s Werelds meest gebruikte zoekmachine: Google

“Dat google ik wel even” is iets wat je bijna dagelijks wel hoort. Als iemand opzoek is naar informatie, wordt vrijwel direct Google geraadpleegd. Maar naast de zoekmachine, bestaat Google natuurlijk uit nog veel meer onderdelen. In dit artikel gaan we een aantal andere onderdelen van Google benoemen. Iedereen kent Google als een zoekmachine, maar dat is nog lang niet alles. Google is een enorm uitgebreid bedrijf waarmee je je meer kunt dan alleen informatie opzoeken.

Google Maps, YouTube, Translate en meer!

Naast het opzoeken van informatie kun je via Google ook routes plannen, kaarten bekijken en huizen bekijken via StreetView van Google Maps. Hierbij kun je dus gemakkelijk een route plannen wanneer je een afspraak hebt buiten de deur. YouTube is daarnaast ook een belangrijk onderdeel van Google. Via deze dienst kun je video’s bekijken. Denk hierbij aan videoclips, films, series en meer! Iedereen kan video’s plaatsen op YouTube en dat maakt het juist zo leuk. Het aanbod is gigantisch, en er komen dagelijks ontelbaar veel video’s bij.

Wat ook een veel gebruikte mogelijkheid van Google is, is Google Translate. Zoals de naam al zegt, kun je via Google Translate woorden en teksten vertalen. Je kunt hierbij gebruik maken van vrijwel alle talen die er op de wereld beschikbaar zijn. Dit is ideaal wanneer je een mail moet schrijven in een taal ie je zelf niet goed beheerd. Maar ook voor studenten is het ideaal te gebruiken voor school.

De zoekmachine blijft prioriteit nummer 1

De zoekmogelijkheid van Google zal de aankomende tijd zeker nog een van de meest gebruikte zijn en blijven. Zoekmachine Google is over de gehele wereld de meest gebruikte zoekmachine, en hier vanaf stappen zal iets zijn dat de aankomende tijd nog niet gaat gebeuren.

http://siege-marketing.nl/