Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

zakelijke telefonie zonder zorgen

Zakelijke telefonie zonder zorgen 

VoIPZeker zorgt voor één geïntegreerde oplossing voor bedrijfscommunicatie. VoIPZeker ondersteunt uw bedrijf en verbetert de bereikbaarheid. VoIP is het nieuwe zakelijk bellen. Het maakt optimale bereikbaarheid, flexibiliteit en controle mogelijk. VoIP is een jong, dynamisch onafhankelijke  telecomprovider dat gespecialiseerd is in telefonieoplossingen uit de cloud. U kunt bij VoIPZeker kiezen uit diverse pakketten of een geheel eigen pakket samenstellen. Heeft u nog een oude telefooncentrale of wilt u gewoon beter bereikbaar zijn? De overstap adviseur van VoIPZeker helpt u graag met een goed overstap plan. De adviseur brengt eerst uw huidige situatie in kaart en kijkt daarna wat uw wensen voor de toekomst zijn.  

IP-telefonie 

Bij Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. Het werken met VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden. IP telefonie biedt diverse voordelen zoals: de kwaliteit, de bekabeling, de dienstenintegratie, de kostenbesparing, de bereikbaarheid en de locatieonafhankelijkheid.  

Ervaar het gemak en de kracht van VoIP telefonie 

Telefoonnummers zorgen voor een bepaalde herkenning. Bent u bijvoorbeeld gelegen in Amsterdam en u heeft daar een slotenmaker, dan herkent iemand vrij eenvoudig de 020 voor het telefoonnummer en dat creëert affiniteit voor de koper. VoIPZeker heeft een krachtig online portaal. In de online portaal kunt u zelf alle aanpassingen doen in uw VoIP centrale. Of u nu een doorschakeling wilt instellen of het keuzemenu, het kan allemaal simpel en snel. VoIP telefonie groeit mee met uw bedrijf, Daarom kunt u op ieder moment uw abonnement up of downgraden. Geen lang lopende contracten met stilzwijgende verleningen. VoIPZeker is helder en transparant, u kunt gewoon maandelijks opzeggen.  

 

Bekijk de aanbiedingen van VoIPZeker en begin zorgeloos te bellen.   

 

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers