Freepictures
0

Kamerscherm.nl – Zakelijke uitstraling

Kamerscherm.nl

Vaak weten de mensen wel dat ze een kamerscherm kunnen laten maken bij Kamerscherm.nl, maar weet u ook dat u een beurswand kan laten maken bij ons voor een beurs/evenement? In dit artikel zal er uitgelegd worden wat een beurswand is, welke materialen er worden gebruikt om een beurswand te maken en waarom het een zakelijke uitstraling uitstraalt. Wilt u meer weten over beurswand, lees dan verder dit artikel!

Wat is een beurswand?

Een beurswand is een kamerscherm, maar dan beurs gericht. Bij een beurswand komen de naam, product en/of het bedrijfslogo op het doek. Het voordeel van een beurswand is dat u deze in diverse groottes kunt bestellen, waardoor u ook de beschikking kunt krijgen over een gehele beurswand. Normaal gesproken staat bij een normaal kamerscherm een levertijd van een week. Wilt u een spoedlevering voor een beurs? In dit geval kan het scherm binnen 24 uur geleverd zijn!

Welke materialen worden er gebruikt bij een beurswand?

De beurswand bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. De wand bestaat uit een aluminium buizenframe met roestwerende koppelingen van gegalvaniseerd staal. Het doek bestaat uit een PVC zeildoek. Hier zitten een aantal voordelen aan. Het is zeer krachtig en het is daarnaast ook brandwerend, omdat het uit PVC Bisonyl bestaat. Door middel van ringen, elastieken en haken is het verbonden met het frame van de beurswand.

Zakelijke uitstraling

Niet alleen de beurswand geeft u een zakelijke uitstraling, maar ook wat er op het doet staat. Bij een beurs/evenement is het verstandig om het bedrijf te promoten. Dit kan door uw eigen naam, product of het bedrijfslogo te laten bedrukken. U hoeft alleen het bedrijfslogo op te sturen en wij zorgen ervoor dat dit met topkwaliteit op het doek komt. Zo creëert u een zakelijke uitstraling richting de klanten en is de kans groot dat u meer bezoekers trekt!

Beurswand

Zou u ook graag een beurswand willen? Wij kunnen dit voor u realiseren. Voor meer informatie over beurswand kunt u vinden op onze website. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

https://www.kamerscherm.nl/beurswand