Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

Ouder worden

Naarmate we ouder worden krijgen we te maken met volumeverlies in het gezicht. Kleine lijntjes kunnen overgaan in diepere rimpels. Het is onderdeel van het verouderingsproces. Fronsrimpels en hangende mondhoeken zijn hier voorbeelden van. Vaak worden deze ontwikkelingen als storend ervaren. Niet alleen omdat je er ouder uit van gaat zien, maar ook omdat je er, in het geval van hangende mondhoeken, vaak een verdrietige of ontevreden uitstraling van krijgt. En dat is wel het laatste wat we willen.

Er zijn verschillende crèmes op de markt die zeggen te helpen tegen deze verschijnselen van ouderdom. Echter werken ze lang niet allemaal en als ze al werken doen ze vaak niet meer dan verminderen. Bovendien zijn deze zalfjes nog best prijzig ook. Een andere mogelijkheid is botox. Als je echt direct resultaat wilt is dat vaak de beste oplossing. Botox zal veel mensen afschrikken, omdat er vaak negatieve verhalen in de media over te horen zijn. Maar wat veel mensen niet weten is dat botox ook heel subtiel en natuurlijk kan worden gedaan. Botox wordt gemaakt op basis van een middeltje dat het lichaam zelf ook aanmaakt. Het is dus niet zo dat er allemaal chemische stoffen in je lichaam worden gespoten. De behandeling van de marionetlijnen is een relatief kleine ingreep en leidt tot een vriendelijkere en frissere gezichtsuitdrukking.

Als u er graag wat meer over wilt kunt altijd informatie opzoeken op het internet of even een kijkje nemen op de websites van de gespecialiseerde klinieken, bijvoorbeeld faceland.nl. Deze kliniek heeft ook nog tal van andere (ouderdoms)behandelingen. Op de website kunt u lezen over de ervaringen van andere mensen. Ook kan je via de site een consult inplannen waar ze je advies geven en vragen beantwoorden. Zo weet je wat je te wachten staat en kom je niet voor verrassingen te staan.

http://faceland.nl