Freepictures
Image default
Financieel

Je eigen facturen direct betaald

Het beste is natuurlijk als je facturen direct worden betaald, dat snapt iedereen natuurlijk wel. Echter is het helaas iets wat bijna niet voor zal komen. Sterker nog, het komt nooit, tot zelden voor dat er een factuur ook echt daadwerkelijk gelijk wordt betaald als men daar zin in heeft. Want zin hebben om een factuur te betalen, dat komt natuurlijk niet op in iemands gedachten. Toch kan dit in realiteit worden gebracht door ons bedrijf. Wij als bedrijf hebben namelijk een heel nieuw concept verzonnen waardoor het nog makkelijker gaat worden om je facturen direct betaald te hebben. Ontzettend handig dus voor beide partijen. Als je facturen direct betaald worden kun je namelijk gelijk overgaan tot het doen van investeringen in plaats van eerst nog te wachten tot men eindelijk de facturen heeft overgemaakt en het geld uiteindelijk toch echt eens op je rekening staat. Daar op moeten wachten kan natuurlijk best een hoop gedoe zijn. Dat snappen wij maar al te goed natuurlijk.

Service

Facturen direct betaald hebben is natuurlijk nog steeds dé droom van iedereen. En dat snappen wij natuurlijk maar al te goed. Gelukkig hoeft daar helemaal niet iets ingewikkelds voor in de plek te komen. Het is namelijk op een heel erg eenvoudige manier mogelijk om je facturen direct betaald te hebben.

Contact

Mocht u contact willen opnemen en je facturen voortaan ook direct betaald hebben? Neem dan even contact op met ons. Dit kan bijvoorbeeld door een mail te sturen naar ons, of even een belletje te plegen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat ook uw facturen direct betaald zullen worden. Facturen direct betaald hebben is natuurlijk gewoon dé droom van iedereen natuurlijk. En we zijn daarom ook maar wat trots op het feit dat wij daar voor kunnen zorgen. Wij, samen met u als klant natuurlijk. Meer informatie vindt u op de website van Payfix.