Freepictures
Image default
Financieel

Een financieel adviseur uit Den Haag die verschillende kwesties behandelt

Zou u graag een financieel adviseur een blik willen laten werpen op uw fiscale en financiële werkzaamheden? Maak dan snel eens kennis met Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Hier werken gedreven belastingadviseurs met ambitie, die tot het uiterste gaan voor hun cliënten. Om wat voor kwestie het ook gaat: deze belastingadviseurs weten altijd raad. Bent u op zoek naar een belastingadvieskantoor in Den Haag die u kan helpen bij de koop of verkoop van uw onderneming? Of misschien bij het opstellen van een optimale fiscale structuur, het verzorgen van aangiftes of administratie en jaarrekeningen? Zowel de particulier, ondernemers als topsporters kunnen hier uitstekend terecht!

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

De belastingadviseurs die bij een belastingadvieskantoor werken, dienen altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fiscale wetgeving. Alleen dan weet u zeker dat u betrouwbaar en juist advies ontvangt. Bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs schaven ze iedere dag hun kennis van fiscale wetgeving bij, zodat ze hun cliënten optimaal kunnen ondersteunen bij het regelen van hun financiële zaken. Ze wonen regelmatig fiscale cursussen en studiebijeenkomsten bij en overleggen regelmatig in- en extern over financiële vraagstukken. Door kennis te bundelen, halen ze binnen het team het beste naar boven, waar u uiteindelijk weer van profiteert! Wanneer u een financieel adviseur van dit bureau uit Den Haag inschakelt, bent u verzekerd van advies dat onafhankelijk, cliëntgericht en efficiënt is. Zij gaan voor hun cliënten, particulieren én bedrijven, tot het uiterste.

Vraag een gesprek aan

Voor welke kwestie heeft u een consulent nodig? U kunt de medewerkers van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs inschakelen voor verscheidene fiscale kwesties. Bespreek met hen waar u de focus op wilt leggen en zij gaan direct voor u aan de slag. Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan telefonisch contact met hen op.

https://www.defiscalisten.nl/