Freepictures
Image default
Financieel

Een goedkope hypotheek afsluiten in Amsterdam

Wilt u een goedkope hypotheek afsluiten voor uw droomhuis in Amsterdam? Neem dan Pesschier & Lormans in de arm. Deze professionele medewerkers uit Amsterdam helpen u bij het kiezen van de beste hypotheek passend bij uw financiële situatie. Hier zijn een aantal gesprekken voor nodig, waarvan de eerste kosteloos zal zijn. In het eerste gesprek wordt uw klantprofiel in kaart gebracht, wordt er een gewenst hypotheekbedrag vastgesteld en wordt er besproken welke kosten daaruit voortvloeien. Daarnaast worden uiteraard ook de tarieven besproken die Pesschier & Lormans hanteren.

U wordt goed begeleid door deze hypothecaire planners

Bent u geslaagd om met de makelaar uw droomhuis te vinden? Neem de koopakte dan mee naar deze hypothecaire planners. Zij zorgen voor de financiële inrichting en de hypotheek kan ook bij dit bedrijf in Amsterdam afgesloten worden. Er wordt zorg gedragen voor de gehele financiële administratie en afhandeling. Alle betrokken partijen, de notaris, makelaar, hypotheekverstrekker en verzekeraar worden goed geïnformeerd. De benodigde papieren liggen op tijd bij de notaris, zodat de eigendomsoverdracht soepel en spoedig verloopt. U wordt goed begeleid tijdens het gehele proces, dus mocht u tussendoor vragen hebben, kunt u deze altijd stellen. Als klant staat u altijd bovenaan de prioriteitenlijst. De huidige wetgeving en bankvoorwaarden worden uiteraard goed in de gaten gehouden.

Gedegen advies van ervaren deskundigen

In 1999 begonnen Lizzy Pesschier en Nicole Lormans hun bedrijf: Pesschier & Lormans. Dit betekent dat – wanneer u hun hulp inschakelt – u zeker bent van uitstekende expertise. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Hypothecair Planners (NVHP) en dat betekent dat zij beschikken over een hoog kennisniveau met jaarlijkse updates. Tevens zijn zij een ongebonden partij en kunnen daarom offertes aanvragen bij verschillende banken en verzekeringsmaatschappijen om met elkaar te vergelijken. Zo heeft u altijd de beste hypotheek met verzekeringen tegen de laagste prijs in Amsterdam.