Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

In plaats van handdoeken een lichaamsdroger

In plaats van handdoeken een lichaamsdroger

 

Schoon worden en blijven willen we allemaal. Bijna iedereen neemt dat een bad of douche. Ben je het echter zat om een handdoek te gebruiken om je af te drogen? Handdoeken kunnen erg vervelend zijn voor als je last heb van je huid of je je niet meer goed kan bewegen. Het is ideaal als je dus geen handdoeken meer zou hoeven te gebruiken. Dat kan. Er bestaat zoiets als een lichaamsdroger of body dryer.

Een lichaamsdroger is een apparaat waarmee je zonder handdoek toch snel en aangenaam droog kan worden. Het werkt als volgt. Wanneer je klaar bent met douchen zet je natuurlijk eerst de kraan uit. Dan kan je op een knop drukken op het apparaat en deze blaast dan vervolgens licht verwarmde lucht, van ongeveer 20 graden, door kleine gaten waardoor je snel droog bent.

Je kan de lichaamsdroger gewoon in je douche laten installeren. Er wordt wel geadviseerd om dit te laten doen door een elektricien. Het apparaat is ongeveer twee meter lang, maar wel heel dun, waardoor het gemakkelijk in elke douchehoek past.

Misschien kende je de body dryer al. Het kan zijn dat je hem ben tegen gekomen in een wellness centra bijvoorbeeld. Deze centrums maken al lang gebruik van de lichaamsdrogers en het wordt nog steeds beschouwd als erg luxe. Dit kan je nu dus ook gewoon thuis laten installeren.

Een andere reden dat je de lichaamsdroger al kent is omdat deze ook vaak wordt gebruikt in verpleeghuizen of revalidatie klinieken! Ze kunnen worden gezien als hulpmiddelen voor ouderen. De lichaamsdroger is ideaal voor mensen met bewegingsproblemen of mensen die last hebben van het gebruik van handdoeken. Zo heb je geen hulp meer nodig en kan je douchen en afdrogen langer zelf blijven doen.

Nog een voordeel is dat door de lichaamsdroger je ook minder hoeft te wassen, aangezien je veel minder gebruik maakt van handdoeken. Dit zorgt ervoor dat je kan besparen op water en er komen ook nog eens minder schadelijke chemicaliën vrij.

De lichaamsdroger zorgt dus voor luxe en comfort!

https://lavicta.nl/