Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

Bestellen bij Dozenhal

Kartonnen dozen, waar heb je die nou voor nodig? Een kartonnen doos kan nog handiger zijn dan je denkt. Want waar je kan je zo’n doos nou eigenlijk niet voor gebruiken?  De grootste reden om uw doos te bestellen bij dozenhal.nl zal natuurlijk zijn om te gebruiken als verpakkingsmateriaal. Er zijn echter veel meer mogelijkheden met zo’n kartonnen doos. Denk aan knutselmateriaal voor bijvoorbeeld een leuke surprise of het maken van een kijkdoos. Ook kan een kartonnen doos fungeren als opbergruimte. Er zijn dus heel veel verschillende mogelijkheden met zo’n doos. En juist dat maakt dozenhal.nl zo mooi , bij ons zijn ze er namelijk in alle soorten en maten , namelijk wel 2500 verschillende formaten en zelfs bedrukking is mogelijk!

Kartonnen dozen als verpakking

Misschien wel de meest gebruikte bestemming voor onze kartonnen dozen. Dat is een goede zaak, onze kartonnen dozen zijn namelijk de milieuvriendelijkste oplossing om te verpakken. Bij vrijwel iedere verhuizing zijn er wel tientallen dozen nodig om alle spullen over te verhuizen.  Voor elke item dat uw wilt verpakken zijn er dan ook anderen maten beschikbaar of voor bijvoorbeeld breekbare spullen extra dikke dozen met een dubbele golflaag voor de perfecte bescherming. Zo weet u zeker dat de verpakte spullen heelhuids aankomen. Voor bedrijven hebben wij dozen om allerlei artikelen in te verpakken ,  van de nieuwste sportschoen tot aan bananen. Ook bieden wij verpakkingsmateriaal aan om de dozen te verpakken , denk hierbij aan tape en folie. Om het plaatje helemaal compleet te maken bieden wij ook massieve kartonnen platen aan, deze worden gebruikt om een pallet stabiel te houden. De producten staan dan steviger op de pallet als overal zo’n plaat wordt tussen gelegd. 

Inkoop dozen

Ook uw kartonnen dozen die overbodig zijn geraakt kunnen wij mee helpen. Wij nemen ze namelijk graag van u over voor een scherpe prijs. Heeft u nog een grote partij staan? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen want wij nemen al af vanaf 10 pallets. Er zijn echter wel een aantal vereisten waaraan de doos zal moeten voldoen. Zo moet de doos van goede kwaliteit zijn en niet nat geworden zijn. Een bedrukking op de doos is geen probleem , ook die nemen wij graag over. Voor meer informatie over deze service verwijzen wij u door naar onze inkoopafdeling , te bereiken op 0341-562688.