Freepictures
Image default
Electronica en Computers

Gun uzelf het gemak van het Kentico CMS

Als u bekend bent met het beheren van API’s dan kent u wellicht het Kentico CMS. Dit systeem is speciaal ontworpen voor API Management online. Steeds meer bedrijven zijn voor hun omzet geheel of grotendeels afhankelijk van het online verkeer. Dit kan zijn doordat u online betaalde diensten aanbiedt of voor het optimaal bedienen van uw klanten door ze juist die informatie te geven waar ze naar op zoek zijn. Het Kentico systeem zorgt voor optimale communicatie tussen uw applicaties en voorkomt dat er hiaten in het systeem ontstaan die mogelijk voor storingen kunnen zorgen.

Gebruik een goed systeem voor uw e-commerce en andere online opties

Als u online actief bent met uw bedrijf dan heeft u wellicht behoefte aan een probleemloos API Management. U kunt dit uitbesteden als u hiervan te weinig kaas heeft gegeten, maar u kunt natuurlijk ook het beheer van uw online systemen zelf ter hand nemen. Het Kentico CMS kan u hierbij optimaal ondersteunen. Uw data is altijd veilig en wordt optimaal beschermd tegen misbruik. Ideaal als u bijvoorbeeld gegevens van klanten online beheert zoals NAW gegevens of informatie over contacten met deze klanten. Die informatie mag natuurlijk niet op straat komen te liggen. Daarvoor kunt u optimale beveiliging inschakelen zodat dit soort problemen en mogelijke schadeclaims als gevolg daarvan worden voorkomen.

Wie kan mij helpen bij mijn online management?

Het bedrijf Datacon is een belangrijke speler op het gebied van API Management. U kunt via dit bedrijf gebruik maken van het Kentico CMS dat al door ruim honderd bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. U kunt contact met hen opnemen om u uitgebreid over alle mogelijkheden te laten informeren. De contactgegevens vindt u op de website. Voor het uitvoeren van specifieke diensten wordt uiteraard eerst een vrijblijvende offerte uitgebracht. Als u hiermee akkoord gaat kan het bedrijf zo snel mogelijk ook voor uw onderneming aan de slag gaan.