Freepictures
Image default
Electronica en Computers

Refurbished computers zijn een betaalbaar alternatief voor nieuwe computers

Is uw huidige computer aan vervanging toe en bent u aan het kijken voor een nieuw exemplaar? Dan heeft u waarschijnlijk de term refurbished regelmatig voorbij zien komen tijdens de zoektocht naar een nieuwe computer. Refurbished computers worden steeds vaker aangeschaft en dat is niet voor niets. Deze zijn namelijk een stuk voordeliger ten opzichte van nieuwe computers, maar voldoen toch aan de kwaliteit die u gewend bent. Zeker als u besluit om een refurbished computer bij Laptops4All te kopen. Zij verkopen namelijk refurbished computers van topmerken die na drie jaar zakelijk afgeschreven zijn. Doordat zij deze volledig nakijken en opknappen, koopt u als het ware een computer van een topmerk die als nieuw is, tegen een lage prijs.

Een betaalbare laptop voor een student kopen

De refurbished laptops die u ook bij Laptops4All vindt, dienen als uitstekende studentenlaptop. Als u bij deze partij een studentenlaptop koopt, kiest u namelijk voor een laptop in uitstekende staat die voldoet aan alle gestelde eisen door leerlingen en onderwijsinstellingen. Denk hierbij aan een snelle processor, een betrouwbaar systeem en bestand tegen een stootje. U kunt bij deze partij een studentenlaptop kopen van merken als Toshiba, Apple, Dell en Lenovo. Alle topmerken waar u, als u een nieuw exemplaar koopt, de hoofdprijs voor betaalt. Kiest u echter voor een studentenlaptop van Laptops4All dan betaalt u voor dezelfde merken een schappelijke prijs, waar u bovendien een jaar garantie op ontvangt.

Bestel uw refurbished exemplaar online of ga langs in de winkel

Ongeacht of u kiest voor een van de refurbished computers van Laptops4All of een studentenlaptop, u bent te allen tijde verzekerd van een goedwerkend apparaat van een topmerk met een jaar garantie. En dat ook nog eens voor een hele scherpe prijs! Bekijk direct het huidige aanbod op de website en plaats uw bestelling. U kunt tevens langsgaan in de winkel in Loosdrecht voor het uitzoeken van een geschikt exemplaar.