Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

VVE beheer

 

Als vereniging van eigenaren wil je graag een betrouwbare VVE beheerder. Je wilt niet vastzitten aan een contract met een bedrijf die onbetrouwbaar blijkt te zijn of niet goed is in zijn werk. Een slecht meerjarenonderhoudsplan kan voor onnodige kosten zorgen in de toekomst en onverwacht onderhoud. Om dit te voorkomen moet je dus goed nadenken, voordat je zomaar contracten afsluit.

Betrouwbare VVE beheerders

Het is belangrijk om een VVE beheerder te kiezen die zowel betrouwbaar als deskundig is. Dit verzekert je van goed advies en goede begeleiding. De Amsterdamse VVE Beheerder is SKW gekwalificeerd en ingeschreven bij de AFM. Dit betekent dat een onafhankelijke organisatie het bedrijf gekeurd heeft als betrouwbaar en professioneel. Daarnaast wordt het bedrijf elk jaar weer gekeurd. Doordat het bedrijf staat ingeschreven bij de AFM, mag het ook adviezen geven over verzekeringen en weet je zeker dat deze adviezen goed zijn.

Goede reviews

Een certificaat zegt niet altijd alles natuurlijk. Het zegt namelijk niks over klantvriendelijkheid en dergelijke. Op de website van De Amsterdamse VVE beheerder zijn echter vele reviews te vinden van klanten. Verscheidene verenigingen van eigenaren geven hun mening over het bedrijf, waardoor je een goed beeld kan krijgen van de organisatie. Zo wordt er gezegd door klanten dat het bedrijf deskundig werk, meedenkt over oplossingen en deskundige meerjarenonderhoudsplannen maakt.

VVE’s in Amsterdam en omgeving

De Amsterdamse VVE Beheerder denkt graag mee met de vereniging van eigenaren. Ze nemen alleen vereniging van eigenaren aan die in de omgeving van het kantoor liggen, waardoor ze weten wat er in de omgeving speelt. Ze zijn op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kunnen hier ook snel op inspelen. Dit maakt hun aanpak persoonsgericht en individualistisch. Ze stellen graag een meerjarenonderhoudsplan op in samenwerking met hun bouwkundige specialisten. Hierdoor weet je altijd als VVE waar je aan toe bent.