Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

Een gezonder leven

Gezonder leven, wie wilt dat nou niet. Vooral als het gemakkelijk kan. Men heeft al ontzettend veel kennis op het gebied van gezondheid, vitaminen en levensstijlen. Vooral dat laatste is erg belangrijk, want onze levensstijlen zijn ontzettend veranderd vergeleken vroeger. Werken doen we bijvoorbeeld veel achter een computer, omdat het met een computer allemaal veel sneller gedaan kan worden. Met sommige beroepen zit je hele werkdagen achter de computer. Dit is ook een levensstijl en het is niet een gezonde. Toch zitten steeds en steeds meer mensen heel de dag achter de computer.

Het is niet gezond om zoveel te zitten. De mens is niet bedoeld om acht uur per dag op een bureaustoel te zitten, hoe comfortabel de stoel ook is. Ook het reizen ben je constant alleen maar aan het zitten. Gemiddeld zitten we daarom 9,3 uur per dag. Dat is meer dan dat we per dag slapen, dat is gemiddeld 7,7 uur. Toch doet iedereen het en niemand vraagt het zich eigenlijk af hoe ongezond het nu is om zoveel te zitten.

Veel mensen proberen deze ongezonde levensstijl daarom te compenseren of compleet te vermijden. Een paar extra Vitamine D helpen dus enorm, als dat betekent dat je veel vaker buiten bent en beweegt. Vitamine D krijg je namelijk van de zon, UV-straling om precies te zijn. Het enigste wat je daarvoor hoeft te doen is even naar buiten lopen en even te genieten van de zon. Als het natuurlijk minder zonnig weer is kan het ook altijd nog in pil-vorm worden verkregen.

Je kunt ontzettend veel krijgen in de vorm van een pil of poedertje. Veel mensen gebruiken ook het middeltje genaamd Astaxanthine. Het lijkt een wondermiddel te zijn om gezonder te leven. Het komt van algen maar de effecten zijn onder andere: een betere doorbloeding van de haarvaten in het netvlies. Veel mensen zitten acht uur per dag achter de computer, vermoeide en brandende ogen komen daardoor vaak voor.

http://www.topvitamins.nl