Freepictures
Image default
Computers / Internet / Searching

7 te vermijden fouten bij het bouwen van een website

Wanneer u besluit een goedkope website voor uw bedrijf te laten bouwen, moet u met zoveel dingen rekening houden. Het kan verwarrend zijn om om te gaan met de tegenstrijdige informatie die er is over wat een nuttige website is, en deze te matchen met uw eigen visie.  

 

Probeer deze fouten te voorkomen terwijl u alles in uw hoofd uitwerkt.

 

1. De regels voor toegankelijkheid negeren

 

Het is erg belangrijk om de regels voor toegankelijkheid te begrijpen, niet alleen zodat mensen met een andere handicap van uw website kunnen genieten, maar ook om zoekmachines te helpen beter toegang te krijgen tot uw site.

 

2. Irrelevante inhoud

 

Van afbeeldingen tot audio, tot tekst, u wilt voorkomen dat u inhoud opneemt die niet relevant is voor uw doelgroep en de boodschap 

 

3. Contactgegevens zijn niet direct zichtbaar

 

Niets is frustrerender dan contact op te nemen met een bedrijf, maar niet te weten hoe. Verberg uw contactgegevens niet voor bezoekers van uw website. Het is absoluut noodzakelijk dat ze contact met u kunnen opnemen. 

 

4. Onnodige toegangspagina’s

 

Je hebt dit soort websites gezien. Degenen die je moet “klik hier om in te voeren”. Dit is helemaal niet nodig. Het kan een belemmering zijn voor uw publiek om de informatie te vinden die ze nodig hebben en het is absoluut een probleem voor zoekmachines. 

 

5. Inclusief automatische audio

 

Sommige websites hebben geluid dat komt op het moment dat de bezoeker ernaartoe gaat, of als de cursor erover gaat, maar dit is ook een slechte zaak. Laat uw bezoeker kiezen wanneer het geluid aan en uit gaat, zodat hij niet geïrriteerd raakt. 

 

6. SEO niet regelmatig bijwerken

 

Zoekmachineoptimalisatie houdt in dat u ervoor zorgt dat de juiste zoekwoorden, koppen, subkoppen en informatie op elke pagina staan, plus dat u voldoende informatie van uw pagina verstrekt om te helpen links naar uw pagina terug te krijgen. Leer alles wat je kunt over SEO om het meeste uit deze organische manier te halen om verkeer te krijgen. Kijk op Remedia.nl webdesign Groningen voor meer informatie over SEO en vindbaar in google

 

7. Te veel afbeeldingen 

 

afbeeldingen zijn belangrijk voor een website en dragen bij aan de look, feel en sfeer van uw website. Maar u wilt er niet te veel hebben, omdat het uw website langzamer laadt. 

 

8. Bonus! : Ongeorganiseerde navigatie

 

Leer hoe mensen naar websites kijken. Wanneer ze papier lezen, is het van links naar rechts, maar websites lezen ze verticaal en soms in een F-patroon. Als u dat begrijpt, kunt u de belangrijke informatie plaatsen waar ze deze waarschijnlijk zullen zien.