Freepictures
Image default
Bedrijven

Top ideeën voor jouw vriendendag!

Soms weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen met een vriendendag. Misschien verwachten jouw vrienden wel steeds meer. Misschien vind je het ook gewoon leuk, om ze met iets origineels te verrassen. Daarom hier wat ideeën voor een onvergetelijke vriendendag!

Silent disco

Vaak lopen de muzieksmaken, in met name de wat grotere vriendengroepen, nogal uiteen. Dan is het dus een hele mooi uitkomst, als iedereen zijn of haar eigen muziek heeft. Het is ontzettend gaaf dat de één dan kan genieten van Beethoven Symfonie nr. 5 en de ander kan genieten van Rammstein. Dat zou normaal  gezamenlijk niet om aan te horen zijn. Een silent disco is hier dé oplossing!

Daarbij komt dat je de vriendendag per se op een vaste dag hoeft te zijn, je kunt namelijk ook een silent disco huren.

Workshop paaldansen

Ontzettend hilarisch, vooral als je al jouw vrienden zegt dat ze schoenen met hoge hakken moeten meenemen. Het is ook verbazingwekkend minder makkelijk dan je denkt. Een beetje sierlijk paaldansen vereist een bepaalde gecontroleerde spierkracht. Durf jij dat aan?

Vrijwilligerswerk

Wil jij jouw vrienden uitdagen? Geef jouw vriendengroep dan op voor vrijwilligerswerk. Bereid dit dan wel goed voor en zorg ervoor dat iedereen er ook is. Anders stel je natuurlijk mensen teleur. En dat is nu net niet de bedoeling van vrijwilligerswerk. Wat voor vrijwilligerswerk? Dat kan van alles zijn: een clubgebouw opknappen, wandelen met rolstoelers die niet zelf kunnen rijden, etc.

Solex rijden

Tegenwoordig is solex rijden hartstikke hot. Vind jij dat niet zo leuk? Er zijn nog genoeg andere dingen om te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van steps huren? Het hoeft natuurlijk ook niet altijd al te ingewikkeld te zijn.

Afsluiting

Silent disco, paaldansen, vrijwilligerswerk doen of solex rijden, eten doen we allemaal. Samen eten bindt altijd. Dat kan duur, als jij en jouw vrienden genoeg te besteden hebben. Het kan ook simpeler. Doe boodschappen, draai recepten uit en laat jouw vrienden samen koken. Dan heb je wel een keuken nodig die groot genoeg is natuurlijk.

Tip? Check even bij jouw vrienden wat ze pertinent niet eten. Denk dus aan de veganisten, de vegetariërs, mensen die geen varkensvlees eten, mensen met allergieën, etc.

https://lichtgeluidhuren.nl/silent-disco-huren/