Freepictures
Image default
Bedrijven

bouwafval container huren

Ga je binnenkort thuis verbouwen? Dan ken je het vast wel dat je altijd veel afval ervan hebt. Bij een verbouwing komt altijd meer afval kijken dan dat je van tevoren verwacht had. Je moet met dat afval heel vaak op en neer rijden naar het stort, wat je weer allemaal tijd kost. Kostbare tijd, die je ook aan de verbouwing zelf had kunnen besteden. Toch kan dit anders. Heb je er al eens over nagedacht om een bouwafval container te huren? Een bouwafval container huren zorgt ervoor dat jij niet meer vaak op en neer hoeft naar het stort. Gooi tijdens het verbouwen alles in de container en laat de container ophalen wanneer deze vol is. Zo kun jij lekker verder werken. Klinkt ideaal toch?

 

Afvoeren

Een bouwafvalcontainer klinkt leuk, maar wat mag je eigenlijk allemaal afvoeren? Lang niet alles kunnen we je vertellen. In een bouwafvalcontainer mag je glas, grofvuil, vloerbedekking en papier en karton afvoeren. Ook mag er gips, gibo, plastic en kunststof, hout en puin in. Dat is meteen alles wat erin mag. Heb je andere dingen als accu’s, olie, vloeistoffen, autobanden of dakafval? Dat mag niet in deze container. Twijfel je over het afval dat je in de container mag gooien? Dan kun je altijd even contact opnemen met het bedrijf wat de container verhuurt. Vaak hebben zij ook andere containers die beter aansluiten bij jouw soort afval.

 

Maat

De container is te kiezen in verschillende maten. Ga voor een 3m3 container, een 6m3 of een 9m3. De laatste container kan zowel in open als gesloten vorm worden geleverd. Het is maar net hoe je de container wil gebruiken. Wist je dat de container van 3m3 in een parkeervak past? Ga je voor de 6m3? Dan heb je al snel twee parkeervakken nodig om de container kwijt te kunnen.