Freepictures
Image default
Woning en Tuin

Werken vanuit huis? Zonne-energie is misschien perfect voor jou

Door de pandemie zijn de meeste kantoren in Amerika leeggelopen toen arbeiders in het hele land thuiswerkplekken oprichtten. Hoewel dit voor velen een tijdelijke situatie leek, is het duidelijk geworden dat veel werknemers ervoor kiezen om vanuit huis te blijven werken, en ook veel bedrijven omarmen dit concept. Als u een van die personen bent, kunt u overwegen om zonne-energie aan uw huis toe te voegen.

Een verschuiving in stroomverbruik

De toename van het woonverbruik werd aangewakkerd door de toegenomen vraag naar verwarming en koeling van woningen, werknemers die deelnamen aan virtuele vergaderingen, computers, printers, lampen en andere elektronische apparaten de hele dag door laten draaien. Dit heeft geresulteerd in een verschuiving van de energiekosten van bedrijven naar werknemers, waarbij veel werknemers een aanzienlijke stijging van hun energierekening zien. Het enige nadeel kunnen vogels onder zonnepanelen zijn.

Capitaliseren op een hogere vraag om de grootte van uw systeem te maximaliseren

Zonne-energie kan een geweldige manier zijn om de kosten van de energiebehoefte van uw huis te compenseren. Omdat uw verbruik momenteel hoger is dan wanneer u op het kantoor van uw bedrijf zou werken, heeft u de mogelijkheid om een systeem te installeren dat uw elektriciteitsbehoeften ruimschoots dekt als en wanneer u terugkeert naar een bedrijfskantoor. Hoewel uw toegenomen gebruik betekent dat u hiervoor een uitgebreider fotovoltaïsch systeem aan uw huis moet toevoegen, biedt het u ook de mogelijkheid om de grootte van uw systeem te maximaliseren om aan uw behoeften te voldoen.

Incentives en besparingen

Met de federale belastingvermindering voor zonne-energie, ook bekend als de belastingvermindering voor investeringen (ITC), kunt u 26 procent van de installatiekosten van een zonne-energiesysteem aftrekken van uw federale belastingen. Dat aantal daalt echter tot 22 procent in 2023 en verdwijnt in 2024 voor residentiële projecten, terwijl commerciële projecten worden teruggebracht tot 10 procent in uitvoering. De ITC is van toepassing op zowel residentiële als commerciële systemen en er is geen limiet voor de grootte van het systeem waarop de ITC kan worden toegepast.

Nu plannen maken om te investeren in een zonne-PV-systeem voor uw huis kan een geweldige manier zijn om de vruchten te blijven plukken van thuiswerken zonder dat dit een significant negatief effect heeft op uw maandelijkse energierekening.

 

https://zonnepanelenvogelvrij.be/kraaien-verjagen/