Freepictures
Image default
Woning en Tuin

Verschillende soorten producten die je in je tuin kan zetten voor je kind

Dit kan iedere ouder zich wel voorstellen. Het is heerlijk weer en jij gaat in de tuin zitten met je kopje koffie om van de zon te genieten. Je zit je kind weer achter een computerscherm hangen en wilt dat hij of zij naar buiten gaat. Maar ze weten niet wat ze buiten willen doen en beginnen alleen maar te zeuren dat je absoluut niet naar buiten willen. Dit gevecht is niet te winnen als je kind echt niets te doen heeft buiten, maar gelukkig zijn er verschillende producten die je kunt aanschaffen om een kind heerlijk in de tuin te kunnen spelen.

Een eigen speelhuis voor je kind

Kinderen vinden het heerlijk om een rollenspel te spelen met bepaalde speelgoed dat ze hebben. Vooral ‘Vadertje en moedertje’ blijft een populair spel. Je kan het nog leuker voor je kind maken om een speelhuisje neer te zetten in je tuin. Zij kunnen zich daar dan uren vermaken, terwijl jij op afstand ze in de gaten houdt. Daarbij kun je ook meer doen dan alleen maar een rollenspel. Je kan als ouder bij bepaalde aanbieders ook dingen toevoegen aan het huisje waardoor hij voor veel meer gebruikt kan worden, ideaal. Of kijk eens naar een kunststof speelhuisje, die je vaak ook nog binnen kunt gebruiken.

Schommels voor jong en oud

Ja, schommels zijn niet alleen voor kinderen erg leuk. De laatste tijd zien we toch meer dat volwassen het ook af en toe leuk vinden om te gaan schommelen. Vroeger had je helaas helemaal geen optie als ouder om een kinderschommel te nemen en eentje waar een volwassen ook op kan. Maar tijden veranderen en dat is nu zeker mogelijk. 

Zandbak voor de avonturier

Iedere ouder heeft ook wel een beetje nachtmerries als ze aan een zandbak denken voor in de tuin. Het wordt alleen maar een rommel en jij kan het weer gaan opruimen. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer oplossingen om een zandbak voor ouder en kind leuk te maken. Bijvoorbeeld diepere bakken, waardoor je kind niet zomaar met zand gaat gooien of een bepaald soort zand dat niets achter laat. Er zijn genoeg oplossingen hiervoor.