Freepictures
Image default
Onderwijs

Op dit moment werken er maar liefst 10 taaltrainers Nederlands bij The Square Mile.

Een versnelde online taalcursus Engels of een groepsopleiding Nederlands voor expats? The Square Mile is het taleninstituut dat u zoekt!

Op dit moment werken er maar liefst 10 taaltrainers Nederlands bij The Square Mile. Dit zijn ze: Trix Golsteijn, Joan Koene, Lidia Barro Kooger, Daphne Pappers, Harke Jan van der Meulen, Marielle Wessel, Josseke de Jonker, Maaike de Winter, San Lie Stienstra en Peter Huijing. Er is veel vraag naar opleidingen Nederlands. Bedrijven waar arbeidsmigranten werken en individuele expats doen een beroep op The Square Mile. Iedere cursus Nederlands is anders. Zo verzorgt Peter schrijftrainingen voor journalisten en workshops correct Nederlands schrijven / spreken. San Lie vindt het belangrijk dat leerlingen kennismaken met de Nederlandse cultuur. Bij Maaike gaat het om praktijkgerichtheid. Hoe bestel je dat ene brood bij de bakker? Hoe leg je de tuinman uit wat je vandaag gedaan wilt hebben? Bij Josseke staat plezier voorop. Ze is ervan overtuigd dat enthousiasme en lol ervoor zorgen dat cursisten Nederlands snel en goed onder de knie krijgen. Bij Marielle is er alle ruimte om fouten te maken, want daar leren we toch het meest van. Harke Jan integreert vakspecifieke topics in zijn lessen. Daphne doet er alles aan iedere cursist in zijn / haar kracht te zetten. De liefde voor taal in het algemeen en Nederlands in het bijzonder: studenten van Lydia ervaren ‘t keer op keer. Joan is creatief en zij legt in haar lessen Nederlands de nadruk op interactiviteit. De lessen van Trix, tot slot, kunnen we omschrijven als gezellig en lawaaierig (dat laatste op een prettige manier!).

Een paar voorbeelden van trouwe klant van The Square Mile zijn ABN AMBRO, Florensis, Sanquin, TU Delft en Koppert Biological Systems. Laatstgenoemde is een internationaal opererende firma die onderzoek doet naar duurzame oplossingen op het gebied van gewassenteelt en -productie. Anne Houben, learning & development advisor bij Koppert, over de samenwerking met The Square Mile: “Waar ik vooral blij mee ben, is de strakke organisatie van The Square Mile. (…) Ik kon vol vertrouwen achteroverleunen en mijn tijd gebruiken voor andere leervragen en trainingsdraaiboeken. (…) “

https://www.thesquaremile.nl