Freepictures
Image default
Bedrijven

Woningen in Den Haag binnen een dag verkocht

Iedere woning in Den Haag in 1 dag verkocht

Alle woning eigenaren in Den Haag hebben de mogelijkheid om hun woning binnen een dag te verkopen. Door de efficiente werkwijze van Sons Real Estate kunnen wij snel schakelen en een zeer snelle verkoop realiseren voor alle woning bezitters. Woningen van elk formaat en in iedere staat kunnen direct verkocht worden. Heeft de woning achterstallig onderhoud of heeft deze in zijn geheel wat aandacht nodig dat is geen enkel probleem. U kunt voor iedere woning een bod aanvragen, wij komen vrijblijvend bij u langs voor een bezichtiging om een bod uit te brengen, indien u liever een indicatief bod op afstand ontvangt is dit ook mogelijk.

Gegarandeerd bod

Doordat wij financieren uit eigen middelen zijn wij niet afhankelijk van voorbehoud op financiering. Het bod dat wij uitbrengen is gegarandeerd hierdoor bent u verzekerd van de verkoop van uw woning. Op de dag van de bezichtiging ontvangt u van ons direct een bod op uw woning, indien u op ons bod ingaat kan de koopovereenkomst dezelfde dag ondertekend worden. Als u de hypotheek stukken heeft ontvangen van de bank kan de officiele overdracht bij de notaris direct worden ingepland.

Snel en zorgeloos verkooptraject

Door onze klantgerichte werkwijze passen wij ons volledig aan uw wensen rondom de verkoop van uw woning aan. Wij zijn zeer flexibel en denken altijd met u mee. Als u nog opzoek bent naar een nieuwe en niet het risico op dubbele hypotheek lasten wilt lopen bieden we de mogelijkheid om gewoon in uw eigen huis te blijven wonen. U kunt op gemak opzoek naar een nieuwe woning en dat alles vanuit uw eigen huis. Wij ondersteunen tot en met het einde verkooptraject indien u bij de verhuizing veel overbodige huisraad heeft kunt u deze gewoon in de oude woning achterlaten. Wij verzorgen het afvoeren van uw oude spullen terwijl u zich volledig kunt focussen op uw nieuwe woning.

Direct een bod aanvragen voor de verkoop van uw woning is geheel kosteloos en vrijblijvend

 

 

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-den-haag/