Freepictures
Image default
Dienstverlening

Haal je auto of motor theorie certificaat in 1 dag

Wil je je auto theorie certificaat halen? Bij Gelijk Geslaagd is het mogelijk om je theoriecursus auto en examen op 1 dag te doen en zo snel je auto theorie certificaat te behalen. Om 7.00 uur ’s ochtend start de les. De lessen worden gegeven door professionele docenten. In de theoriecursus worden 3 categorieën behandeld die ook in het examen terugkomen. In de middag vertrekken jullie gezamenlijk naar het CBR om examen te doen. Op het examen krijg je 25 vragen over gevaarherkenning, 30 vragen over wetten en verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s.

Locaties voor auto theoriecursus

Woon je in de omgeving van Den Haag? Dan is de theoriecursus Den Haag de juiste keuze voor jou. Daarnaast worden er in Den Bosch, Leiden en Rotterdam/Barendrecht autotheorie lessen gegeven. Op de website van Gelijk Geslaagd vind je de locaties met data waar je je voor kunt aanmelden. De cursusdagen zijn niet automatisch verbonden aan een examen, Gelijk Geslaagd is hier afhankelijk van het CBR. Als Gelijk Geslaagd een examen voor jou heeft gereserveerd, gaat de dag van de theoriecursus en examen door.

Auto theorie voor iedereen

Heb je leerproblemen? Ook dan kun je bij Gelijk Geslaagd terecht. De docenten hebben ervaring met cursisten met dyslexie, ADHD, faalangst en taalproblemen.  

Motortheorie

Wil je je motor theorie certificaat halen? Bij Gelijk Geslaagd kun je vanaf 17 jaar je motor theorie al in 1 dag halen. In de ochtend krijg je les. Tijdens de cursus wordt er geoefend met vragen die je ook tijdens het examen kunt verwachten. Je krijgt handige ezelsbruggetjes om antwoorden makkelijker te onthouden. Vragen die je onder meer kunt verwachten zijn: meerkeuzevragen, nee/ja vragen en invulvragen. In de middag vertrek je gezamenlijk naar het CBR voor het theorie examen. Het vervoer wordt geregeld. Tijdens het examen krijg je 50 vragen waarvan je maximaal 6 fouten mag maken. Na het maken van het examen krijg je meteen horen of je geslaagd bent.

https://www.gelijkgeslaagd.com/