Freepictures
Image default
Beauty en verzorging

De complete gids voor mee-eters, hun oorzaken, preventie en hoe ze te behandelen

Wat zijn mee-eters?

Een mee-eter is een donker deel van de huid dat open of gesloten is. Wanneer dit gebeurt, produceert het lichaam overtollig talg dat vast komt te zitten onder het huidoppervlak, waar het zich vermengt met bacteriën en oxideert om melanine te produceren. Deze mee-eters zijn te vinden op gebieden zoals de neus, kin en voorhoofd.

Sommige factoren die kunnen bijdragen aan de vorming van mee-eters zijn producten die veel alcohol of adstringerende middelen bevatten, je gezicht te veel wassen met zeep omdat je bang bent dat je een vette huid hebt, te lang make-up dragen zonder je gezicht eerst te wassen, enzovoort.

We adviseren om de COSRX bha blackhead power liquid te gebruiken die speciaal is gemaakt om mee-eters schoon te maken en vervolgens Klairs toner aan te brengen.

Wat veroorzaakt mee-eters op het gezicht?

Zoals de meeste mensen weten, is huidverzorging een van de belangrijkste aspecten aan het verzorgen ​​van je huid. Gelukkig geniet u van een ‘glowy’ en stralende huidskleur door middel van het hydrateringsritueel dat u opneemt. Totdat uw huid beginnen te ervaren mee-eters, vlekken, en andere huidproblemen. Hier is wat je moet weten over deze irritante huidproblemen.

Mee-reiniging is een huidverzorgingsprobleem dat kan ontstaan door een verstoring van het olie-evenwicht. De natuurlijke olie van de huid, talg, wordt geproduceerd door de talgklieren op het voorhoofd, het gezicht en de achterkant van de hoofdhuid. Deze klieren zijn kleine rozeachtige bultjes die zich rond elk haarzakje bevinden. Wanneer uw lichaam meer talg produceert dan nodig is, kunnen verstoppingen ontstaan die leiden tot de vorming van acne. De aangetaste huid is dan rood en heeft kleine witte kopjes of met pus gevulde bultjes aan de oppervlakte.

Veel mensen hebben mee-eters op het gezicht, en dat is erg vervelend. Je kunt er niet zomaar afblijven. Hoe kun je van een mee-eter af?

Een mee-eter is een pukkeltje in de huid. Het is een onschuldige ontsteking van de haarwortels van een zijdezachte haar op de huid, met name op de gezicht. Meestal wordt het behandeld met korte termijn antibiotica of creme. Maar als je het op het gezicht hebt, zijn er enkele extra stappen nodig om het te behandelen. De volgende stap is: Wrijf je handen schoon met zeep voor gebruik verwijdering van mee-eters op het gezicht voor een succesvol resultaat.

https://kocosmo.nl/