Freepictures
Image default
Dienstverlening

Vertaalbureau Groningen voor bedrijven en particulieren

Wenst u een professioneel vertaalbureau in Groningen in te schakelen? Soms heeft u, zowel als professional als particulier, hulp nodig bij tolken of vertalen. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook  moeite. Denk bij vertalen aan onder andere juridische documenten die in het buitenland opgesteld zijn en vertaald moeten worden naar het Nederlands.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen

Zoekt u een professioneel taalbureau? Specifiek in Groningen en omgeving? Dan bent u bij vertaalbureau Groningen altijd aan het goede adres. Ons bedrijf is sinds 2005 een ervaren bureau op het gebied van vertalen, tolken én secretariaat. Binnen tien jaar zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met veel ervaring, omdat we met veel internationale bedrijven hebben samengewerkt. We werken grotendeels op afstand, omdat immers veel bedrijven tegenwoordig digitaal werken en documenten daardoor makkelijk digitaal kunnen worden aangeleverd. Dit betekent voor u als klant dat u geen onnodige extra reiskosten en/of tijd kwijt bent. Wij richten ons als vertaalbureau met name op het bedrijfsleven, overheidsinstellingen, notarissen, advocaten en particulieren. Bij ons kunt u terecht met alle Europese talen. Onder andere brieven, websites en brochures kunnen wij voor u vertalen. Ook is het mogelijk inkomende internationale telefoongesprekken voor u te beantwoorden en de notities hiervan aan u door te geven.

 

Offerte aanvragen

Ondanks dat we grotendeels op afstand werken staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Bovendien streven wij altijd naar een eindresultaat waar niet alleen wij, maar ook u tevreden mee bent. De teksten worden dan ook altijd gecontroleerd door een extra beëdigd vertaler, welke geregistreerd staat in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers. Dit betekent dat de desbetreffende vertaler voor de rechtbank de eed of belofte afgelegd heeft waarin hij of zij verklaard altijd naar waarheid te vertalen en vertrouwelijke informatie van uw bedrijf geheimhoudt.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor uw bedrijf precies kunnen betekenen? U kunt ons contactformulier invullen of zelf contact opnemen. Wij maken graag een offerte voor u, wat altijd vrijblijvend is, en we kijken ernaar uit met u samen te werken!