Freepictures
Image default
Winkelen

Snel boodschappen online bestellen

Wil je boodschappen online bestellen? Dan wil je natuurlijk wel dat deze snel geleverd worden. Bij de Coop zorgen ze er voor dat je bestelde boodschappen snel geleverd worden. Dit kan je namelijk een hoop tijd schelen.

 

Snelle bezorgservice

Als je je boodschappen online hebt besteld, wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk aan komen. De Coop zorgt er daarom voor dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Op het moment dat je je boodschappen voor 11:00 hebt besteld, worden ze de volgende dag op het eerstvolgende bezorgmoment bij je bezorgd.

Wel moet je voordat je je bestelling kunt laten leveren €40,- uitgeven aan boodschappen. Als je geen €70,- aan boodschappen hebt uitgegeven en je bestelling alsnog wilt laten bezorgen, moet je hier voor €4,99 betalen. Dit zijn de servicekosten voor het bezorgen van je boodschappen.

Als je online boodschappen bestelt en laat bezorgen, is het maar op één manier mogelijk om te betalen. Dit doe je door te pinnen. Het is niet mogelijk om online te betalen met een creditcard bij de Coop.

 

Boodschappen online bestellen en ophalen

Als je zelf liever naar de winkel gaat om je bestelling op te halen, is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt namelijk online je boodschappen bestellen en vervolgens je boodschappen ophalen bij het Coop filiaal bij jou in de buurt. De medewerkers van de Coop verzamelt en neergezet in het filiaal die jij hebt aangegeven.

Ook wordt er voor gezorgd dat alle producten die je hebt besteld, bewaart worden op de juiste temperatuur. Verder zijn alle versproducten die je hebt besteld vers aangeleverd in het filiaal. Elke dag krijgen ze namelijk nieuwe verse producten binnen die jij vervolgens krijgt in je bestelling. Dit maakt dat deze producten zo lang mogelijk houdbaar zijn als je ze in huis krijgt.

Als je je bestelling op haalt, is het mogelijk om in de winkel te betalen. Dit doe je door middel van contant geld of met de pin. Het bestellen en ophalen van je boodschappen kost €2,99 bovenop het bedrag dat je moet betalen voor je boodschappen.

Dus wil jij snel boodschappen online bestellen? Ga dan naar de website van Coop on shop direct online: https://www.coop.nl/boodschappen