Freepictures
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een relatie? Kom speeddaten met Search4Love!

Heb jij nog geen relatie en schiet het daten niet echt op? Vind je het moeilijk om in een kroeg, café of dansgelegenheid op mensen af te stappen en contact te maken? Of ben je de juiste match gewoon nog niet tegen het lijf gelopen? Daten is ook lastig, zeker als je er alleen voor staat. En jij bent zeker niet de enige die er moeite mee heeft en nog op zoek bent naar een fijne relatie. Voor jou en alle anderen die flink op zoek zijn naar de liefde maar er zelf niet helemaal uitkomen organiseren wij van Search4Love de leukste, gezelligste en laagdrempelige speeddate avonden. Speeddaten is dé manier om eenvoudig, snel en ontspannen wel die leuke match tegen het lijf te lopen.

Ontspannen daten zonder op zoek te moeten

Wanneer je meedoet met een speeddate avond hoef je zelf niet meer op zoek naar leuke mannen of vrouwen. Dat doen wij namelijk voor je. Wij zorgen voor voldoende vrijgezellen, altijd minimaal zo’n vijftien. Je gaat dus met vijftien vrijgezellen op date. Op korte date, daar komt het woord speeddaten oftewel ‘snel daten’ ook vandaan. Uit onderzoek is gebleken dat wij mensen tijdens een ontmoeting binnen een korte tijd al weten of er een klik is met de andere persoon. Met deze wetenschap in ons achterhoofd zien we dus ook dat speeddaten heel effectief is. Je hoeft niet de gehele avond te besteden met iemand waarvan je vrij snel al wist dat het hem niet ging worden. Bij ons date je iedere vrijgezel ongeveer 4 minuten. Voel je de klik en was het gezellig? Dan kan je zelf besluiten of je graag een vervolg-date met diegene wilt. Heb je binnen die 4 minuten gemerkt dat de klik tussen jullie mist? Dan kan je elkaar gedag zeggen en hoef je verder niets meer. Ideaal toch?

Je vind ons in jouw woonomgeving

Woon jij in Amsterdam? Kom dan bij ons speeddaten in Amsterdam. Woon je in Eindhoven? Kom dan met ons speeddaten in Eindhoven. Woon je in Arnhem? Kom dan met ons speeddaten in Arnhem. Kortom, wij organiseren op enorm veel plekken door het hele land speeddate avonden. Je kan ons altijd in jouw woonomgeving vinden!

https://www.search4love.nl/