Freepictures
Image default
Fotografie

Op zoek naar een persoonlijk cadeau?

De waarde van cadeaus wordt voor de meeste mensen niet bepaald door de hoeveelheid geld dat u eraan hebt uitgegeven, maar door de moeite en persoonlijkheid die u erin hebt gestopt. Doordat een persoonlijk cadeau vaak een veel diepere herinnering en emotionele waarde met zich meebrengt, zal het de ontvanger een stuk meer raken. Persoonlijke cadeaus zijn er in vele soorten en maten. Welk persoonlijk cadeau het meest geschikt is ligt natuurlijk aan de persoon aan wie u het wilt geven. Welke opties zijn er? In dit artikel ontdekt u de top 3 persoonlijke cadeaus waarmee u gegarandeerd mensen kan raken.

Een persoonlijk boekje

Dit is een klein boekje over een bepaalde persoon of familie. Vaak bestaat zo een familie boekje uit veel foto’s van de familieleden op allerlei verschillende leeftijden. Dit is al super leuk om te zien, maar meestal wordt het vervolgens nog afgemaakt met allerlei grappige en originele teksten. Dit kunnen dromen van iemand zijn, maar ook grappige weetjes of uitspraken. Het zorgt gegarandeerd voor onderlinge verbinding en het brengt uw familie dichter bij elkaar. Jullie staan samen op een originele, grappige manier vereeuwigd in een boekje. Een persoons- of familieboekje is zeker een aanrader als origineel persoonlijk cadeau.

Gepersonaliseerde kleding

Een ander goed idee voor een persoonlijk cadeau is een gepersonaliseerd kledingstuk. Dit kan bijvoorbeeld een T-shirt zijn. Het is niet alleen een mooie herinnering voor de ontvanger, maar ook nog bruikbaar. U kunt een T-shirt personaliseren met alles wat u maar wilt. De opties zijn enorm. U kunt gebruik maken van afbeeldingen van personen of situaties. Bijvoorbeeld de trouwdag van die persoon, of het moment dat hij of zij een wedstrijd had gewonnen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor tekst op het T-shirt. Dit kan bijvoorbeeld een grappige uitspraak van de ontvanger zijn, of een grappig weetje over hem of haar. Aan mogelijkheden geen gebrek.

Foto in glas

Een foto in glas is, zoals de naam al zegt, een foto in het midden van een glazen blok. Dit wordt gemaakt door middel van laseren. Uw foto staat dus diep vast gegraveerd en blijft dus veel beter en langer behouden dan een foto van inkt. Het laseren van uw mooiste foto’s in glas geeft een bijzonder effect. Hetgeen wat is afgebeeld op de foto lijkt net echt te zijn. Het lijkt veel minder op een foto dan bijvoorbeeld een foto op papier. Het is net alsof de echte versie van de persoon of het voorwerp vast zit in een glazen kubus.

2D foto in glas

Bij foto’s in glas zijn er twee soorten. Er zijn 2D foto’s in glas en er zijn 3D foto’s in glas. Het zijn allebei gelaserde foto’s in glas. Bij een 2D foto in glas is dit echter op een dunne glasplaat gedaan. De zijkant is namelijk gewoon plat. Wanneer u een 2D foto in glas van de zijkant bekijkt, ziet u alleen een dunne lijn. Wanneer u zo een werk van de voorkant bekijkt, ziet u de gelaserde foto. Dit geeft al een stuk meer een levend effect dan bij een papieren foto.

3D foto in glas

Naast 2D foto’s in glas zijn er dus ook 3D foto’s in glas. Deze gaan nog een stap verder dan de 2D foto’s in glas. Waar een 2D foto in glas in een dunne plaat wordt gemaakt, wordt een 3D foto in glas in een dikkere kubus gemaakt. Er zit diepte in. Hierdoor is de afgebeelde persoon of het afgebeelde voorwerp ook vanaf de zijkant te zien. Dit maakt het nog levendiger. Veel mensen schaffen een 3D foto in glas aan om een overleden dierbare toch nog een beetje bij zich te houden.

Kies de beste optie

Na het lezen van dit artikel heeft u waarschijnlijk volop inspiratie om een persoonlijk cadeau voor uw dierbare aan te schaffen. Het is aan u, en vooral aan de persoon aan wie u het cadeau wilt geven, wat de beste optie is. Mocht u kiezen voor de foto in glas, dan raad ik u aan om ons veelzijdige aanbod eens te bekijken op onze website. We zijn gespecialiseerd in foto’s in glas en worden geweldig beoordeeld.

https://www.all-incrystal.nl/