Freepictures
Image default
Fotografie

Opzoek naar de perfecte foto?

Kom naar de ervaren fotograaf in Zeist. Mijn studio in Zeist is zo ingericht dat ik aan zoveel mogelijk fotowensen kan voldoen. Van cake smash tot familieportretten alles is mogelijk. Een spontane foto, hele serieuze foto’s voor je bedrijfsprofiel of een zwangerschapsshoot deze zijn eveneens geen probleem. Mogelijkheden genoeg. Wil jij niet naar de studio komen dan komt de studio naar jou! Wil je al jouw ideeën en opties op het gemakje doorspreken, kom dan langs in de studio of bel mij.

Fotograferen voor een bedrijfspresentatie

Wil jij graag je bedrijf op de juiste manier in beeld brengen, maar heb je geen idee hoe. Er zijn meerdere mogelijkheden om je bedrijf aan toekomstige klanten te showen. Bedenkt van tevoren wat je graag wilt laten zien, is het de sfeer die binnen het bedrijf heerst of maken jullie iets bijzonders dat echt iedereen moet zien. De foto’s die ik voor jullie maak, kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Denk hierbij aan je homepage, een korte firma update maar ook op Instagram en facebook kun je deze foto’s plaatsen. Product fotografie is naar mijn mening een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Heb jij al meerdere pogingen gewaagd en is het niet geworden wat je in gedachte had. Hier kan ik voor een redelijke prijs mee helpen.

Opzoek naar de juiste familiefoto

Ja we staan er eindelijk allemaal op! Oh nee, toch niet. De één kijkt net weg de ander zit aan zijn neus en nummer drie kijkt niet in de lens maar naar papa. Het is een hele opgave om die ene perfecte familiefoto te maken. Nu ga ik een uitdaging zeker niet uit de weg. Dus ben je die net niet leuke foto’s waar je zoveel moeite voor hebt gedaan helemaal zat. Dan heb ik verschillende opties om die ene leuke spontane familiefoto tot stand te brengen. Hoe we het aanpakken is helemaal aan jullie, wil een spontane situatie creëren zodat er echt ongedwongen foto’s ontstaan of ga je liever voor een geposeerde foto? Alles is mogelijk en lol hebben is het toverwoord op deze dag.