Freepictures
Image default
Management

Bsc administration

Door het bestuderen van deze graad zul je:

 

ontwikkelen van een begrip van de organisatie, haar functies, en de context van het bedrijfsleven leidt tot een veelzijdige waardering van marketing en andere management disciplines.

onderzoek doen naar de strategische en operationele processen waarmee het management het gebruik van middelen plant en coördineert, met als algemeen doel concurrentievoordeel te behalen of te behouden

onderzoek naar het ontstaan van de wereldeconomie en multinationale ondernemingen, met behulp van verschillende theoretische benaderingen (economisch management, internationale betrekkingen en geopolitiek).

 

Details van het programma

 

Je volgt 12 modules om de BSc Business Administration af te ronden, bestaande uit:

 

Vier fase 1-modules (FHEQ niveau 4)

Vier modules van fase 2 (FHEQ-niveau 5), waaronder één module naar keuze voor studenten die de algemene studierichting Bedrijfskunde volgen.

Vier modules van fase 3 (FHEQ-niveau 6), waaronder drie modules naar keuze voor studenten die de algemene studierichting Bedrijfskunde volgen.

Er zijn twee trajecten voor de BSc-graad:

 

BSc Bedrijfskunde – Algemeen traject

BSc Bedrijfskunde met Human Resource Management-traject

 

Hoe studeer je?

 

Het programma biedt een verscheidenheid aan zeer boeiende leermiddelen en activiteiten.

 

Online ondersteuning

Het programma wordt online geleverd en er is geen vereiste om naar het Verenigd Koninkrijk te komen als onderdeel van uw studie.

 

Creatief interactief leren wordt geleverd via Coursera(Opens in new window) – ’s werelds grootste online leerplatform, om u te voorzien van een meeslepende leerervaring.

 

Ons flexibele online programma stelt u in staat om te werken rond uw eigen schema en leidt tot een wereldwijd erkende kwalificatie.

 

Uw leerervaring zal worden verbeterd met een toegankelijk en aantrekkelijk virtueel leerplatform. En er zijn mogelijkheden voor zelfbeoordeling, zodat u inzicht krijgt in uw eigen vorderingen.

 

Wanneer je je inschrijft, krijg je toegang tot het Studentenportaal. Hiermee heb je toegang tot je University of London e-mailaccount en andere belangrijke bronnen, waaronder:

 

De Student Guide met nuttige informatie over je relatie met de University of London tot en met je afstuderen.

De Virtual Learning Environment (VLE) geeft je toegang tot de online Reach Out Forum en discussiegebieden die studenten in staat stellen om met elkaar te communiceren.

Proefexamenvragen en formatieve quizzen helpen je bij je revisie en docenten houden live tutorial webinars en bieden online ondersteuning tijdens elke studiesessie.

Als ingeschreven student heb je gratis toegang tot de online bibliotheek van de Universiteit van Londen met meer dan 100 miljoen elektronische items, en meer items kunnen worden aangevraagd via de interbibliothecaire uitleendienst van de bibliotheek met de British Library.

De bibliotheek van Senate House biedt gratis toegang tot naslagwerken voor alle geregistreerde studenten van afstandsonderwijs en flexibel leren.

Heeft u te maken met door de VS opgelegde beperkingen?

De exportbeperkingen van de Verenigde Staten verhinderen dat Coursera diensten en inhoud aanbiedt aan gebruikers in bepaalde landen of regio’s. Meer informatie over welke landen of regio’s dit betreft, is te vinden op de website van Coursera(Opent in nieuw venster)(Opent in nieuw venster).

 

Coursera moet deze beperking handhaven om in overeenstemming te blijven met de Amerikaanse wetgeving en om die reden adviseren wij alle lerenden deze informatie te controleren voordat zij zich aanmelden voor het programma.

 

Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u de juiste internettoegang hebt voor dit programma en dat u voldoet aan alle gerelateerde technische vereisten voor uw programma.

 

Tijdsbesteding

Elke module van 30 studiepunten bestaat uit wekelijkse onderwerpen, die overeenkomen met de belangrijkste inhoudelijke punten die in de modulebeschrijvingen worden beschreven.

 

Uw studie komt overeen met ongeveer 10 – 12 uur gericht leren per week.

 

Beoordeling

Tijdens je studieperiode voer je formatieve beoordelingen uit, die je helpen om je vooruitgang te meten, maar die niet meetellen voor je cijfer.

 

Je zult ook summatieve beoordelingen doen, die wel meetellen voor het eindcijfer. De summatieve beoordelingen bestaan uit meerkeuzevragen die gelijkmatig over de studiesessie worden verdeeld en een online beoordeling aan het einde van de sessie.

 

Alle beoordelingen zijn 100% online.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/