Freepictures
Image default
Auto's en Motoren

Met 123-theorie haal je binnen 1 dag het CBR theorie examen

Kan je samen met 123-theorie echt je CBR auto theorie examen in 1 dag halen? Ja, dat kan echt! Heb je al een hoop horrorverhalen over wekenlang saaie auto theorie in je eentje in je hoofd stampen gehoord? Die verhalen kan je gewoon lekker naast je neerleggen, want wij zijn er om jou geweldig te helpen! Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat je binnen 1 dag dat belangrijke theoriecertificaat in de wacht sleept!

Wekenlang blokken uit saaie boeken is niet meer nodig

Het theorie gedeelte is een belangrijk onderdeel van het rijbewijs. Voor het behalen van het rijbewijs moet je een theorie examen en een praktijk examen afleggen. En om het praktijk examen te mogen afleggen dien je in het bezit te zijn van het theoriecertificaat. Dit betekent dat je het theorie examen als eerste onderdeel moet halen. En laat dit nou net het gedeelte zijn waar de meeste mensen toch wel flink tegenop zien. Want zeg nou zelf, wekenlang blokken uit ontzettend saaie boeken is natuurlijk ook niet echt een prettig vooruitzicht. Daar hebben wij dus een fantastische oplossing voor bedacht. En je bent niet alleen binnen 1 dagje leren klaar, theorieboeken zijn bij ons niet meer nodig.  

De start van onze cursussen, waaronder bijvoorbeeld de dagcursus autotheorie in Amsterdam, is ’s ochtends om 07.00. Vroeg je bed uit dus, maar met een theorie certificaat in het vooruitzicht is dit voor een keertje prima te doen toch? De gehele ochtend is gereserveerd voor het aanleren van de auto theorie. Tussen de middag krijg je een goed verzorgde lunch van ons. Na de lunch is er tijd gereserveerd voor het herhalen van de lesstof, nog even de puntjes op de i zetten. Hierna is het tijd voor het CBR examen. Doe je best en denk aan wat wij jou allemaal geleerd hebben, dan komt het helemaal goed met het examen!

Vele locaties, altijd één bij jou in de buurt

In 1 dag theorie halen kan op diverse plekken in Nederland. Een kleine greep uit de steden waar wij wekelijks onze theoriecursus verzorgen: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Arnhem en Deventer. Woon jij niet bij deze steden in de buurt? Check dan even op onze website waar wij onze theoriecursussen nog meer aanbieden, wij zijn er zeker van dat je ons ook bij jou in de buurt kan vinden.

https://www.123-theorie.nl/