Freepictures
Image default
Cadeau

Kraamcadeau, wat is nou origineel?

Bijna iedereen vindt het leuk om op bezoek te gaan bij een klein wondertje wat de wereld net komt bekijken. In die eerste dagen loop het huis van kersverse ouders altijd over van het kraambezoek. Wat niet altijd fijn is voor die ouders, want in die eerste dagen wil je genieten van rust samen met je kleintje. Maar als je op bezoek gaat, wat geef je dan aan de kersverse ouders cadeau? Wij zetten de origineelste kraamcadeaus voor je op een rijtje

 

Creatieve cadeaus 

Je kunt een origineel kraamcadeau maken door zelf iets te maken. Maar wat kun je nu zelf maken? Daar vergis je je in! Namelijk er is een heleboel wat je zelf kunt maken. Of het nu een babynestje is of een wikkeldoek of allebei. Door iets zelf te maken maak je het kraamcadeau ook altijd heel persoonlijk. Wat het sowieso al een stuk leuker maakt voor de kersverse ouders. 

 

Persoonlijk cadeau

Je kunt ook een heel persoonlijk cadeau geven door een geboortecadeau met naam te geven. Zo kun je op vandaag al heel makkelijk een cadeau bestellen met een maanstand van de dag dat het wondertje geboren is. Vaak wordt hier ook de geboortedatum, tijd, gewicht, lengte en naam bij geschreven. Persoonlijker kun je het bijna niet maken. Een ander persoonlijk en leuk cadeau is een gepersonaliseerd stoeltjes met de naam van het kleintje erop. 

 

Een origineel kraamcadeau is niet alleen iets wat de ouders zelf aanspreekt, maar het is ook iets wat bruikbaar is en een gedachte achter zit. Ik ga weer verder met mijn zoektocht naar leuke kraamcadeaus! Succes met jouw zoektocht. 

https://www.freubelshoponline.nl/