Freepictures
Image default
Bedrijven

Je eigen bedrijf beginnen

Heb je behoefte aan het beginnen met een eigen bedrijf? Dan moet je met meer dingen rekening houden dan je in eerste instantie zou denken. Zo dien je jezelf in te schrijven bij de KVK, moet je een nieuwe rekening openen en moet je beschikken over genoeg vermogen. Voor sommige sectoren dien je namelijk veel te kunnen investeren en als dat niet mogelijk is kun je dus niet beginnen met het bedrijf. Gelukkig zijn er een aantal tips om snel van start te gaan met het runnen van je eigen bedrijf. In deze blog gaan we deze aan je voorleggen.

Kies voor knab

Knab is een bank maar dan anders. Knab is volledig online en zet zichzelf neer als een bank die met jou meedenkt. Knab kun je gebruiken om je geld te laten rollen, maar ook voor het laten groeien kan knab handig zijn. Bovendien heb je bij Knab niet te maken met verborgen kosten en weet je dus precies waar je aan toe bent. Met de handige app heb je al je geld zaken op orde en weet je dus altijd hoeveel er op je rekening staat.

Knab klantenservice bereiken

Heb je vragen over de werkwijze van een bank? Dan is het bellen naar de klantenservice meestal het beste wat je kan doen. Bij knab is dat niet anders en ook hier zal de klantenservice je graag te woord staan. Knab klantenservice is goed bereikbaar en is 7 dagen per week bereikbaar tussen 8 uur s’morgens en 8 uur s’avonds. Het bellen van de knab klantenservice is dus zo geregeld.

Schrijf je in bij de KVK! 

Buiten het vinden van een goede en vooral betaalbare bankpartner, is het belangrijk dat je bent ingeschreven bij de KVK. Hier dien je ingeschreven te zijn als je bent begonnen met een bedrijf en hier wordt ook streng op gecontroleerd. Het niet naleven van dit proces kan zorgen voor grote problemen zoals boetes. Zorg er daarom voor dat je bent ingeschreven bij de KVK. De kosten hiervoor bedragen slechts 50 euro 

Maak gebruik van handige fora!

Op internet zijn verschillende fora te vinden met handige informatie die je als start-up kan gebruiken. Veel van deze informatie is gratis maar wel heel waardevol. Zo zijn er fora als reddit die een speciale sectie hiervoor hebben, waar alles wordt gedeeld over het beginnen van een bedrijf. Als je van plan bent om een bedrijf te beginnen is het checken van dit forum dan ook een aanrader!

https://web-wings.nl