Freepictures
Image default
Bedrijven

Integreer uw flatscreen met een cinewall

Uit de moderne woonkamer is een flatscreen tv niet meer weg te denken. Zo’n plat beeldscherm is prachtig in je interieur. Maar die loshangende kabels zijn lastig weg te werken en zijn een doorn in het oog voor de interieurliefhebber. Een cinewall, ook wel tv-wand genoemd is de perfecte oplossing om van uw woonkamer een luxe thuisbioscoop te maken. Lees hier wat een cinewall precies is en wat de mogelijkheden zijn om uw flatscreen zo mooi mogelijk te integreren.

Voordelen van een cinewall voor uw televisie

Een cinewall is in feite een voorzetwand of tv-wand. Deze wordt om je flatscreen tv heen geplaatst. Van binnen zit een tv-steun en alle kabels. Het grote voordeel van een cinewall is dat alle storende, loshangende kabels en snoeren uit het zicht verdwijnen omdat ze worden weggewerkt in de cinewall. Een cinewall is multifunctioneel, niet alleen je televisie kan worden gemonteerd in de cinewall, maar ook uw audio-installatie kan worden verwerkt in de cinewall, precies zoals u dat wilt. Cinewalldeluxe/ Een expert maakt alles op maat en werkt kabels volledig weg. Alle storende loshangende kabels en snoertjes verdwijnen uit het zicht. Een cinewall past door de ruime keuze aan prachtige decors, materialen en kleuren in ieder interieur. Zo wordt je televisie écht onderdeel van de woonkamer.

Waarom een op maat gemaakte cinewall?

Er is ook een optie om en kant-en-klare cinewall te kopen. Veel bouwmarkten bieden dit aan. Vaak zijn de afmetingen van deze tv-wandmeubels niet afgestemd op uw interieur. Ook de keuze in materialen zijn vaak beperkt tot alleen hout. Wil je marmeren wanden, verschillende motieven houtstrips of beton ciré wanden? Dan is het het beste om een cinewall op maat te laten maken door een expert. Cinewalldeluxe een professional biedt verschillende kleuren, maten en afwerkingen in marmer, hout, of beton ciré zo heb je de mogelijkheid om de cinewall geheel naar eigen wens te laten maken zodat het perfect is afgestemd op je interieur. Een ander belangrijk element is de maat van de cinewall, deze moet perfect aansluiten op andere onderdelen van uw interieur, een kant-en-klare cinewall is vaak niet helemaal het juiste formaat en dit gaat ten koste van het interieur. Als je kiest voor een op maat gemaakte cinewall heb je zelf 100% invloed op hoe de cinewall eruit komt te zien. Geef je wensen door aan de specialist en zij regelen het. Als je gaat voor de hoogste kwaliteit kies je voor een expert op het gebied van het plaatsen van op maat gemaakte cinewalls.

Cinewall met haard

Het is een echte trend om in de cinewall een haard te plaatsen, onder de televisie. De cinewall moet voor de haard ook op maat gemaakt worden, zodat zowel je flatscreen als de haard perfect afgemeten in de tv-wand worden verwerkt. Kies je voor zo’n populaire cinewall met elektrische haard? Dan kun je vaak zelf de kleuren van de stenen onder de vlammen bepalen. De meeste specialisten in cinewalls kunnen deze haarden op maat leveren, deze hebben vaak een breed assortiment haarden zodat je de cinewall geheel naar eigen wens kunt samenstellen.