Freepictures
Image default
Bedrijven

Een oude keuken vernieuwen door te wrappen

Wanneer een keuken voor een lange tijd in huis staat wordt het wel eens tijd voor iets nieuws, een hele nieuwe keuken nemen kost alleen wel heel veel geld. Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht, je kunt namelijk ook je keuken wrappen. Er gaat dan folie over de keuken heen, dit kan in elke kleur die je wilt. Deze folie zorgt ervoor dat je keuken er als nieuw uit ziet. Het wrappen van je keuken is ook duizenden euro’s goedkoper dan een compleet nieuwe keuken en dat terwijl het ongeveer even lang mee gaat.

Foto’s

Wanneer je je keuken wil laten wrappen moeten er eerst foto’s van je keuken worden gemaakt, aan de hand van deze foto’s wordt er namelijk een plan gemaakt voor de keuken. Hierna krijg je dan ook te horen hoe lang het duurt om de keuken te wrappen en wat de prijs gaat zijn. 

Kwaliteit

De kwaliteit van de folie van WrapJeKeuken is de beste kwaliteit, de folie gaat dan ook zo’n 10 jaar mee als er op een normale manier mee om wordt gegaan. Omdat WrapJeKeuken overtuigt is van de kwaliteit bieden ze zes jaar garantie voor als er iets mis is met de folie, denk hierbij aan een stuk dat loslaat of aan luchtbellen die onder de folie kunnen ontstaan. 

Waar moet je op letten bij de folie

Doordat er folie op de keuken zit zijn er een aantal dingen die je niet kunt doen wat bij een normale keuken wel zou kunnen, zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om hete pannen op de keuken te zetten. Hete pannen zorgen er namelijk voor dat de folie gaat smelten, ook is is het niet goed om de keuken schoon te gaan maken met chloor omdat de folie hierdoor lelijk wordt en los kan gaan laten.