Freepictures
Image default
Bedrijven

Een explosieve groei in Bitcoin

Een aantal jaar geleden kwam er een bedrijf op de aandelenmarkt met hele grote dromen. Veel grote investeerders neemde dit bedrijf dan ook niet meteen serieus en werd er nauwelijks aandacht aan besteed. Toen het bedrijf bezig bleek te zijn met elektrische auto’s begon de zaak langzaam te veranderen en toen bekend werd dat Elon Musk het genie achter dit bedrijf was gingen steeds meer mensen investeren. Toch was dit nog lang niet op het niveau waar het zich nu op bevindt.

Tesla is evenveel waard als de drie grootste autofabrikanten

Ik had het hier natuurlijk over Tesla. Wanneer je het nieuws bekijkt of een website bezoekt lees je niks anders meer dan nieuws over dit bedrijf. Dit is niet vreemd want in een korte tijd zijn de aandelen van dit bedrijf enorm veel geld waard geworden en zijn er heel veel investeerders rijk door geworden. Het bedrijf doet veel investeringen op het gebied van technologie en mede hierdoor is het bedrijf zo enorm hard gegroeid. Onder andere heeft het bedrijf investeringen gedaan in ruimtevaart en andere groeiende sectoren.

Elon Musk gelooft in Cryptocurrency

Elon Musk is altijd al een fanatieke aanhanger geweest van digitale betaaleenheden. Hij was daardoor ook een van de eerdere investeerders die zich focuste op Bitcoin en Ethereum en heeft deze munten dan ook door en door gesteund. Uiteindelijk heeft dit als gevolg gehad dat grote groepen mensen hem gingen volgen en daardoor ook gingen investeren in deze munten. Hierdoor wordt Elon Musk gezien als een echte leider met een enorme grote following achter zich.

Explosie in Bitcoin koers

Het nieuws over Bitcoin blijft verrassens en worden steeds nieuwe nieuwsartikelen over geschreven. De koers van deze munt is enorm volatiel en dit betekent dat hij elk moment kan instorten of kan toenemen. Bitcoin is hierdoor de laatste paar maanden enorm toegenomen in waarde en heeft veel mensen geholpen aan rijkdom. Zijn bedrijf Tesla heeft aan aantal dagen geleden een enorme investering gedaan in Bitcoin en daardoor gezorgd voor een ware koers stijging. Hierdoor nam de Bitcoin koers in korte tijd met duizenden euro’s toe en werd er zelfs een nieuw hoogtepunt mee bereikt.

https://www.cryptobenelux.com/bitcoin-koers/