Freepictures
Image default
Dienstverlening

Bij chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid gaat u naar deze specialist

Leven in pijn wenst u niemand toe. Toch zijn er een hoop mensen die te maken hebben met chronische pijnklachten en hierdoor een zeer belemmerend leven leiden. Door continu pijn te hebben in uw lichaam wordt het lastig om volledig te anticiperen in de maatschappij. En dat terwijl maatschappelijke participatie voor een groot deel bijdraagt aan uw algehele gesteldheid. Hoe langer u klachten ervaart, hoe groter de kans dat de fysieke pijn uitgroeit tot psychische pijn. Hoe pakt u dit het best aan? Door pijnrevalidatie te volgen. Hierdoor vergroot u uw capaciteiten of ontwikkelt u zelfs nieuwe capaciteiten. Heeft u zelf te maken met chronische pijnklachten of blijvende vermoeidheid? Dan bent u bij Revalis in goede handen.

Een behandelprogramma op maat

Als u kampt met chronische pijnklachten of blijvende vermoeidheid kan dit erg belastend zijn voor uw dagelijkse activiteiten en mentale gesteldheid. Daarom biedt Revalis hun patiënten een intensief programma voor revalidatie op maat aan. Zo helpen we u om op verantwoorde wijze uw activiteiten weer op te pakken. Heeft u chronische pijnklachten en wilt u daarom pijnrevalidatie volgen? Dan bieden zij elementaire therapie aan. Hierbij worden fysiotherapeutische behandelingen gecombineerd met psychologische behandelingen. Dan leert u niet alleen om beter om te gaan met de klachten, maar worden uw klachten tegelijkertijd ook verminderd. Bij deze kliniek zijn korte wachttijden voor de diagnostiek, kunt u altijd snel starten met een behandelprogramma en wordt u geholpen door diverse pijn- en vermoeidheidsspecialisten.

Vraag om een doorverwijzing

Als een behandeling bij uw huisarts, fysiotherapeut of psycholoog geen resultaten heeft opgeleverd, is het mogelijk om bij Revalis een behandeling te starten. Uw medisch specialist kan u dan doorsturen naar Revalis in Den Bosch en Breda. Met een doorverwijzing is het mogelijk om u aan te melden bij de kliniek. Heeft u nog vragen over de behandeling voor chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid? Neem dan telefonisch contact met hen op.